23 september 2016

Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt 2016-2017

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe Champions League trainingsshirt voor de Parijzenaren officieel gelanceerd. Dit trainingsshirt draagt PSG tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. PSG speelt dit seizoen in poule A en strijdt met Arsenal, Ludogoretsk en FC Basel om een plaats in de achtste finales van het toernooi. De club en Nike, dat sinds eind jaren '80 de kledingsponsor is, hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd voor de Champions League. Het ene trainingsshirts betreft het authentic shirt, welke is uitgerust met de AeroSwift technology van Nike. Het andere trainingsshirt is de goedkopere versie. We bespreken ze hieronder allebei.

Authentic Strike trainingsshirt Paris Saint Germain 2016-2017

Het nieuwe PSG authentic Strike trainingsshirt voor 2016-2017 is geheel zwart met grijze mouwen. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat verticale grijze strepen. De mouwen hebben een geribte structuur, waardoor spelers die dit shirt dragen zich nog natuurlijker kunnen bewegen. Bovendien is het trainingsshirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een zwarte band. Op de borst bevinden zich de logo's van de club en Nike. Deze logo's zijn goud en hebben een reflecterend effect. De reden dat voor deze kleur is gekozen, is omdat de gehele Champions League trainingslijn en het nieuwe 3e shirt in het teken staan van Parijs als ''city of light''. Het authentic strike trainingsshirt wordt is uitgerust met de revolutionaire AeroSwift technology van Nike. De AeroSwift trainingsshirts zijn  gemaakt van enkele en dubbel geweven naden. De delen van het lichaam waar de meeste ventilatie nodig is, zijn uitgerust met enkele naden, terwijl het shirt ook stevig is door de dubbel geweven naden. Bovendien vallen deze shirts strakker om het lichaam. De authentic trainingsshirts van Paris Saint Germain met AeroSwift technologie zijn bovendien 10% lichter gemaakt dan voorheen, hebben 50% meer stretch, droger 25% sneller en voeren vocht tot wel 20% sneller af. Om deze reden zijn de shirts ook wat duurder.

Zwart Paris Saint Germain Champions League trainingstenue 2016-2017

Het andere Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt heeft een ander design. Ook dit shirt is zwart en bevat flitsende horizontale witte strepen over de borst en iets daaronder. Deze banen hebben verschillende diktes. De mouwen van dit trainingsshirt bevat ook een witte strip en de logo's van Nike en de club staan ook op dit shirt in het goud. De achterkant van het Champions League trainingsshirt is zwart. Deze tenues kunnen worden gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Op deze broekjes prijken de logo's van de club en NIKE in het goud. Deze trainingstenues zijn niet uitgerust met de AeroSwift technology, maar alleen met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de foto's van zowel het nieuwe authentic trainingsshirt als het normale trainingstenue waarin sterren als Cavani, Silva, Ben Arfa, Krychowiak, Matuidi, Verratti, Di Maria en andere sterren schitteren.

Check ook het nieuwe PSG Champions League trainingsshirt.

Paris Saint Germain trainingsshirt kopen

De nieuwe Manchester City Champions League trainingsshirts voor 2016-2017 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 44,95 en voor volwassenen € 49,95. De authentic trainingsshirts met AeroSwift technology hebben een prijs van € 99,95. De bijbehorende broekjes hebben een prijs van € 34,95 in de replica versie en € 59,95 in de authentic versie. Wil je andere producten van Paris Saint Germain kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Paris Saint Germain CL training shirt vanaf nu in deze officiële online PARIS SHOP (inclusief goedkopere shirts en trainingskleding)

in deze officiële NIKE fanshop

of dize officiële PARIS SHOP

Paris -SG-Aero Swift -trainingsshirt -2016-2017
Paris -saint -germain -cl -trainingsshirt -2016-2017
Paris -saint -germain -cl -training -short -2016-2017