15 september 2015

Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt en pre match top zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. In deze shirts werken de spelers van PSG de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden af gedurende 2015-2016. Paris Saint Germain is dit seizoen ingedeeld in poule A met Real Madrid, Malmö FF en Shakhtar Donetsk. In dit blog zullen we zowel het design van het nieuwe trainingsshirt als het nieuwe pre match top bespreken. Beide shirts worden namelijk op een ander moment gedragen.

PSG Champions League trainingsshirt

Het nieuwe PSG Champions League trainingsshirt 2015-2016 wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens het kampioenenbal. Het nieuwe shirt is gebaseerd op hetzelfde template als de nieuwe trainingsshirts van Barcelona, AS Roma en Manchester City voor het toernooi. Verder heeft het nieuwe shirt dezelfde kleur als het vorige week gelanceerde Paris Saint Germain Champions League shirt 2015-2016. Het nieuwe trainingsshirt is namelijk geheel zwart met grijze accenten en wordt gekenmerkt door de camouflage achtige print over het shirt. Verder bevat het shirt een ronde hals en een zilveren strip over de schouders en mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het zilver. Dit logo bevat een witte omranding. De andere borst bevat het logo van de Franse club in het zwart en zilver. Verder lijkt de binnenkant van het nieuwe shirt donker roze te worden.

PSG Champions League pre match top

Het nieuwe PSG pre match top voor de Champions League is het shirt dat vooral tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden wordt gedragen en bovendien door de wissels wanneer deze warmlopen. Het pre match top heeft vaak een wat rijker design dan het traininingsshirt, maar dit lijkt in het geval van PSG niet het geval te zijn. Het CL pre match top van Paris Saint Germain voor 2015-2016 is namelijk overwegend zwart met een ronde hals en de logo's van Nike en de club op de borst. Verder bevatten de zijkanten van het shirt een zilveren strip en bevat de achterkant van het shirt een flitsende Hypervenom achtige print en de naam van de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe Paris Saint Germain pre match tops en trainingsshirts voor 2015-2016, waarin sterren als Ibrahimovic, Cavani, Di Maria, Van der Wiel, Verratti, Lavezzi en andere sterren zullen schitteren gedurende 2015-2016. Beide shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van de club optimaal kunnen presteren door het ventilerende en vochtafstotende effect. Eerder lanceerden Paris en Nike al het reguliere trainingsshirt voor 2015-2016 en het reguliere pre match top.

Paris Saint Germain trainingskleding 2015-2016 kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt en pre match top kan je zowel voor kinderen als voor volwassen vanaf eind september kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pre match top voor volwassenen is € 49,95 en voor kinderen € 39,95. De prijs van het trainingsshirt is ongeveer € 39,95 voor volwassenen en € 32,95 voor kinderen. Check bovendien andere beschikbare PSG producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending.

Koop de nieuwe PSG trainingskleding in de online Paris Saint Germain voetbalshop

of in de PSG shop van Nike!

Paris -Saint -Germain -CL-trainingsshirt -2015-2016

PSG-CL-pre -match -top -2015-2016

Achterkant -psg -cl -pre -match -top -2015-2016