Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak is vandaag bekend gemaakt door Nike. Dit trainingspak is geheel in stijl van de nieuwe lijn en het design van het CL of 3e shirt van de Franse kampioen. Het nieuwe trainingspak wordt door sterren als Zlatan, Cavani, Di Maria, Verratti, David Luiz, Silva en nog meer sterren gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. PSG is dit seizoen ingedeeld in poule A en strijdt met Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Malmö FF om een plaats in de achtste finales van het kampioenenbal. Het nieuwe trainingspak zal overigens zowel in de voorbereiding op de thuiswedstrijden als de uitwedstrijden dit seizoen gedragen worden. Het pak bestaat dit seizoen uit een sweater en een strakke trainingsbroek, welke door Nike worden gepresenteerd als twee losse onderdelen.

Zwarte PSG trainingspak 2015-2016

Het nieuwe PSG Champions League trainingspak voor dit seizoen is evenals het nieuwe Paris Saint germain 3e shirt geheel zwart. De sweater van het pak heeft ook dezel kleur en bevat bovendien zilveren accenten. De zilveren accenten zijn te vinden in de omlijning van de swoosh van Nike op de rechter borst en de uitlijning van het logo van de Franse club op de linker borst. Verder wordt de trainingssweater of voetbaltop gekenmerkt door de hoge hals met een rits in het midden. De mouwen van de top vallen strak om de armen. Het nieuwe Champions League trainingspak van Paris Saint Germain wordt gecompleteerd door een zogenamde tech trainingsbroek of tech pants. Dit betekent dat de trainingsbroek zowel strak om de heupen als om de kuiten en enkels valt. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevatten de onderkant van de pijpen ook ritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De trainingsbroek en de sweater van het pak hebben dus een elastische pasvorm en vallen dus nauw om het gehele lichaam. Het gehele trainingspak bestaat voor 97% uit polyester en voor 3% uit spandex, wat voor de strakke pasvorm zorgt. Bovendien zijn de nieuwste trainingspakken van PSG uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem van Nike, welke zorgt voor een ventilerend effect en voor het transport van vocht naar de buitenkant. Check hieronder de foto's van het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak. Aan het begin van het seizoen lanceerde de club al een ander trainingspak en presentatiepak voor 2015-2016.

PSG Champions League pak kopen

Het nieuwe PSG Champions League trainingspak 2015-2016 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor kinderen is in totaal € 100,- ( € 50 voor zowel de sweater als de trainingsbroek) en voor volwassenen in totaal € 120,-. Check ook andere beschikbare PSG producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Paris Saint Germain CL pak in de online PSG voetbalshop
of
in de officiële PSG shop van Nike

PSG-CL-trainingssweater -2015-2016

Psg -cl -trainingsbroek -2105-2016