23 februari 2016

Paris Saint Germain Champions League pre match top 2016-2017 uitgelekt

Via footyheadlines.com is er een uniek Paris Saint Germain Champions League pre match top of inloopshirt voor 2016-2017 uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe warming-up shirt van PSG wordt, dan werken de spelers van Paris Saint Germain in dit trainingsshirt de warming-up af ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Het nieuwe warming-up shirt lijkt een speciaal design te krijgen.

Zwart/wit gestreept Paris Saint Germain trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Paris Saint Germain inloopshirt of pre match trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden is overwegend zwart/wit en wordt gekenmerkt door het zigzagpatroon van zwarte en witte accenten over het gehele shirt. Verder loopt er een zwarte strip over de schouders en mouwen en lijkt het shirt te zijn uitgerust met een klassieke crew neck. Het logo van Nike staat op de rechter borst in het fel groen. De Amerikaanse kledingsponsor is al sinds 1989 verbonden aan de kampioen van Frankrijk. De andere borst bevat het logo van de club in het zwart met oranje uitlijning. Check hieronder de foto's van het mogelijk pre match trainingsshirt die gedragen gaat worden door sterren als Ibrahimovic, David Luiz, Silva, Verratti, Cavani en andere sterren van de club. De trainingskleding van Paris Saint Germain is ook komend seizoen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Of dit ook daadwerkelijk het nieuwe pre match top van de club wordt, is nog niet bekend. Deze worden pas medio september 2016 officieel gepresenteerd door Nike en de club uit de hoofdstad van Frankrijk.

Paris Saint Germain trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League pre match top 2016-2017 kan je vanaf medio september kopen in de onderstaande shops en is zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 55,- zijn en voor KIDS € 45,-. De huidige trainingsshirts en andere PSG merchandising kan je nog steeds kopen in deze shops. Of laat je Paris Saint Germain voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste PSG training shirt altijd in deze shop

of in de officiële Paris Saint Germain shop

Psg -pre -match -top -2016-2017