15 september 2016

Paris Saint Germain 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe witte Paris Saint Germain 3e shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd. In dit alternatieve uitshirt speelt PSG vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Franse Ligue 1 en de Franse beker gedurende dit seizoen. PSG is tijdens de Champions League ingedeeld in poule A met Arsenal, FC Basel en Ludogoretsk. Het nieuwe shirt van de kampioen van Frankrijk is niet gebaseerd op een standaard template van NIKE. Het Amerikaanse sportmerk heeft in samenwerking met de club uit Parijs voor een unieke kleurencombinatie gekozen, waarbij één van de kleuren vooral opvallend is. We bespreken het shirt hieronder!

Wit Paris Saint Germain 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt staat geheel in het teken van de stad Parijs met haar reputatie als ''city of light''. Het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt voor 2016-2017 is dan ook overwegend wit. Bovendien bevat het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade De France zwarte en gouden accenten. Zwart was overigens de kleur van het alternatieve uitshirt van Paris vorig jaar. De zwarte accenten komen terug in de band achter de v-hals en in de strip aan de zijkanten van het trikot van de club waar trainer Unai Emery dit seizoen aan het roer staat. De swoosh van kledingsponsor Nike, welke sinds 1989 de club voorziet van de tenues en trainingskleding, staat op de rechter borst in het goud. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Opvallend aan dit logo is dat het gouden accenten bevat met een regenboog effect.

Het logo van hoofdsponsor Fly Emirates versiert in het zwart het midden van het shirt. Verder bevat het nieuwe trikot van de Franse club nog een aantal details, welke verwijzen naar de club. In de achterkant van de kraag is de naam van de stad verwerkt in het wit: PARIS. De binnenkant van de kraag bevat de leus van de club: ICI C'EST PARIS. De omslag van de mouwen bevatten ook speciale details. De binnenkant van de linker bies bevat de tekst: ''passion'' en de andere bies bevat de tekst: ''grandeur.'' Het nieuwe tenue van Paris Saint Germain wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Waar op het shirt het logo van de club gouden accenten met regenboogachtige details bevat, geldt dit ook voor het logo van Nike op de shorts. Ook bevatten de shorts het logo van de club. De kousen zijn wit met aan de achterkant flitsende zwarte strepen. Op de sokken staat ook nog eens het logo van NIKE en een deel van de naam van de club: PARIS!

Check hieronder de foto's van hetnieuwe alternatieve uitshirt van Paris Saint Germain. Deze nieuwe PSG 3e shirts en tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie van de spelers! Dit nieuwe shirt zal gedragen worden door sterren als Ben Arfa,  Jesé Rodriguez, Cavani, Krychowiak, Matuidi, Di Maria, Verratti, Lucas en nog meer sterspelers! Check bovendien het eerder gelanceerde PSG thuisshirt voor 2016-2017 en het nieuwe uitshirt voor 2016-2017!   Check hieronder bovendien meer over de authentic voetbalshirts van de club, welke zijn uitgerust met het unieke AeroSwift systeem van NIKE.

Paris Saint-Germain voetbalshirt kopen

Het nieuwe Paris Saint-Germain 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf mid-september kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer€ 80- en voor kinderen € 70,-. De AeroSwift versie betreft de authentic versie van het shirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van maar liefs € 140,-. In de shops hieronder heb je bovendien de mogelijkheid je PSG shirt te voorzien van de officiële bedrukking van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde printing als de spelers van de Franse kampioen op de achterkant van het shirt dragen. Of check andere PSG items in het overzicht hiernaast of hieronder.  En vergelijk bovendien de prijzen! Directe levering en gratis verzending! 

Koop het Paris Saint-Germain voetbalshirt in deze officiële Paris shop (IETS GOEDKOPER en inclusief officiële bedrukking)

of in de officiële PSG NIKE shop (inclusief officiële bedrukking)


Psg -3e -shirt -2016-2017

Paris -saint -germain -3e -shirt -2016-2017

Psg -3e -tenue -2016-2017 (1)

Technische informatie Paris Saint Germain authentic voetbalshirt

Paris Saint Germain en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.