9 september 2015

Paris Saint Germain 3e shirt 2015-2016

Het zwarte Paris Saint Germain voetbalshirt en tevens 3e shirt voor dit seizoen is vandaag rond 17:00 onder het mom van "De zoektocht naar onverwinnelijkheid begint" officieel gepresenteerd door PSG en kledingsponsor Nike. In het nieuwe 3e voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Champions League THUISwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016 in het Parc Des Princes. Paris Saint Germain is in de groepsronde gekoppeld aan Malmö FC, Shakhtar Donetsk en Real Madrid. Normaliter is het 3e shirt bedoeld voor uitwedstrijden, maar dat is dit seizoen voor PSG niet het geval. Ook zal het voetbalshirt bij wedstrijden in de Ligue 1 gedragen worden.

Paris Saint Germain 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe 3e shirt van Paris Saint Germain voor 2015-2016 heeft allesbehalve een origineel design. Waar de overige Nike CL clubs mogelijk verschijnen in opvallende kleuren, daar verschijnt PSG in een overwegend zwart shirt met verschillende geometische vlakken over de voorkant en achterkant van eht shirt. Over het zwart loopt namelijk een glimmende laag, wat zorgt voor een uniek effect. Het ontwerp van het shirt haalt volgens berichtgeving zijn inspiratie uit het kleurenschema van "La Garde Republicaine". Bovendien bevat het nieuwe 3e voetbalshirt zilveren details, die terugkomen op de logo's. Verder kent het nieuwe Champions League shirt een strakke zwarte v-hals. In deze v-hals is de bekende leus van de club gedrukt: "Ici c'est Paris". Onder de hals bevindt zich bovendien een v-design. De achterzijde van de hals bevat roze details. Daarnaast bezitten de uiteinden van de mouwen een strip die de kleur antraciet bevat. De roze die op de achterzijde van de hals terugkomen zullen doorgezet worden naar de officiële bedrukking op de achterkant van de nieuwe Paris Saint Germain Champions League voetbalshirts. Paris Saint Germain zal namelijk in de Champions League volgens berichtgeving schitteren met roze bedrukking op het Champions League thuisshirt. Het design wordt gecomplementeerd door een zilveren PSG logo op de linkerborst, een zilveren Nike swoosh op de rechterborst en een zilver logo van hoofdsponsor Fly Emirates op het midden van het shirt. Het voetbalbroekje van het nieuwe Paris Saint Germain Champions League tenue is ook geheel zwart, evenals de kousen van het nieuwe PSG tenue. Op het voetbalbroekje staan zowel de logo's van Paris Saint Germain en Nike en op de kousen staat het logo van Nike met de naam van de stad: PARIS. 

Nike is al sinds 1989 teamkledingsponsor van de Champions League kwartfinalist. Fly Emirates is al sinds het seizoen 2006-2007 hoofdsponsor van de club. De nieuwe tenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met zilveren details en zwarte kousen. Check hieronder foto's van het PSG 3e tenue 2015-2016, waarin sterren als Zlatan, Di Maria, David Luiz, Verratti, Cavani en andere PSG sterren zullen schitteren dit seizoen. 

Paris Saint Germain voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het thuis- en uitshirt van PSG kan je nu al kopen in de online Paris Saint Germain shop, evenals de trainingskleding van de Franse grootmacht. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking van sterspelers als Zlatan, Di Maria, Cavani en Luiz. Het authentic 3e shirt is ook al verkrijgbaar in de online shop van Nike.

Heb je een mening over het nieuwe voetbalshirt van Paris Saint Germain? Deel het hieronder!

PSG 3e Shirt 2015-2016 (1)

PSG 3e Shirt 2015-2016 2 (1)

PSG 3e Shirt 2015-2016 3 (1)