8 oktober 2015

Paris Saint Champions League presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League presentatiepak 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door PSG en kledingsponsor Nike. Dit pak wordt door de spelers van Paris Saint Germain gedragen tijdens het reizen naar de Champions League wedstrijden en tijdens het verblijf in het het hotel voorafgaande aan de CL wedstrijden. Bovendien dragen sterren als Zlatan, Cavani, Di Maria en David Luiz het nieuw pak na afloop van de wedstrijden. Het presentatiepak wordt ook wel het buspak of hotelpak genoemd. In het presentatiepak werken de sterren dus geen trainingen af. Hiervoor heeft de club een speciaal trainingspak gelanceerd. PSG is dit seizoen ingedeeld in poule A met Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Malmö FF. Het nieuwe Paris Saint Germain pak wordt overigens ook voorafgaande aan sommige Ligue 1 wedstrijden gedragen dit seizoen. Dan het design.

Zwarte PSG presentatiepak 2015-2016

Het design van het nieuwe PSG Champions League presentatiepak is vrijwel hetzelfde als die van het in september gelanceerde PSG 3e shirt of Champions League shirt 2015-2016. Het pak is namelijk geheel zwart met flitsende zilveren details. Het trainingsjack van het pak is geheel zwart en op de borst staan de logo's van Nike (sinds 1989 kledingsponsor van de Parijzenaren) en PSG met een zilveren omranding. Verder zijn de presentatiejacks uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De presentatiebroek of trainingsbroek van het pak is ook zwart en aan de zijkanten ook uitgerust met twee zakken. Dezelfde emblemen als op het jack staan, staan ook op de broek. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt. Bovendien bevat de broek aan de onderkant twee ritsen, zodat je het makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De woven suits van PSG bestaan voor 100% uit polyester en zijn verder uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en transport van zweet naar de buitenkant. Check hieronder de foto's van het geheel zwarte PSG presentatiepak 2015-2016. PSG en Nike lanceerden eerder deze maand al een zwart trainingpak voor tijdens de trainingen en warming-up in de aanloop naar de CL wedstrijden.

Paris Saint Germain presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe zwarte PSG Champions League presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in onderstaande shops. De prijs van het pak voor kinderen is slechts € 90 en de prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,-. Check ook andere PSG producten in het overzicht hiernaast! Of laat je PSG shirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe PSG Champions League pak in de PSG voetbalshop

of in de officiële shop van Nike!

PARIS-SAINT-Germain -presentatiepak -2015-2016-CL