30 december 2020

Oranje Manchester United trainingspak 2021

Manchester United en adidas hebben inmiddels een oranje Manchester United trainingspak 2021 gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door het elftal van Ole Gunnar Solskjær gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2020-2021, dus van januari 2021 tot en met het einde van het seizoen. Dit oranje Manchester United trainingspak betreft dus direct het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio juni wordt de collectie voor volgend seizoen gelanceerd. Ook dit Manchester United trainingspak bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek.

Oranje Manchester United training sweater en trainingsbroek 2021

Het nieuwe Manchester United trainingspak 2021 is gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Een kenmerk van dit design is dat de drie adidas strepen aan de onderzijde van de mouwen van de trainingstrui zijn geplaatst en op beide mouwen een andere kleur zijn. Op de linkermouw zijn de adidas strepen wit en op de andere mouw donkergrijs. Verder is de trainingstrui geheel oranje (door adidas Bahia Orange) genoemd. Verder bevat de Manchester United training sweater 2021 een hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan verborgen worden onder een apart vakje. De rechterborst van de training sweater is uitgerust met een donkergrijs adidas performance logo en het Manchester United logo op de andere borst is wit. Op het midden van de trainingstrui prijkt sponsor AON. De verzekeringsmaatschappij staat alleen op de trainingskleding van ''The Mancunians.'' Autofabrikant Chevrolet staat namelijk op de tenues van United. AON was wel eerder hoofdsponsor van Manchester United in de periode 2010-2014. De mouwen van het Manchester United trainingspak 2021 zijn aan de onderkant weer voorzien van duimgaten, voor een perfecte fit. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit beidt de optimale bescherming voor de spelers.

Het Manchester United trainingspak 2021 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek met op de rechterpijp oranje adidas strepen en op de andere pijp witte adidas strepen. Het Manchester United logo op de rechterpijp is oranje en het adidas logo is wit. Verder heeft de Manchester United trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is uitgerust met een tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm aan kunt passen. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen. Verder heeft de trainingsbroek een toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De onderkant van de broek is voorzien van enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers en voetbalschoenen. Uiteraard is de trainingsbroek ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor de perfecte afvoer van vocht en ventilatie. Hierdoor is het een ideaal pak om in te trainen en om casual te dragen.

In de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League dragen de spelers overigens nog wel het Manchester United Champions League trainingspak 2021. Check hieronder de foto's van het oranje pak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cavani, Fernandes, Pogba, Rashford, Van de Beek en andere spelers.

Manchester United trainingspak 2021 bestellen

Dit nieuwe trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De trainingstrui en trainingsbroek kun je los bestellen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is de trainingstrui € 64,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Check in de onderstaande winkels ook andere United trainingskleding. Directe levering! 

Bestel het Manchester United trainingspak direct in deze SHOP

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Oranje Manchester United trainingspak 2021