Oranje FC Barcelona trainingsshirt 2022

FC Barcelona draagt vanaf nu een nieuw trainingsshirt! De club en kledingsponsor Nike hebben vandaag de nieuwe Nike FC Barcelona trainingscollectie 2022 gelanceerd. Het oranje FC Barcelona trainingsshirt wordt door de selectie van trainer Xavi gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de La Liga, Copa Del Rey en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2021-2022. Het trainingstenue wordt door ''Blaugrana'' gedragen vanaf januari tot mei 2022. Medio mei lanceren Nike en de Catalanen de collectie voor het seizoen 2022-2023.

Nieuw template

Het oranje Nike FC Barcelona trainingsshirt 2022 is het eerste trainingstenue van Nike dat het Strike 2022 template bevat. Ieder jaar brengt Nike wat subtiele wijzigingen door in het template dat het gebruikt voor de trainingskleding waarvan het kledingsponsor is. Dit nieuwe template komt met name tot uiting in de details op de mouwen. Het FC Barcelona trainingstenue is geheel oranje en bevat op de mouwen een all-over print van ruiten en andere geometrische vormen. De mouwen zijn daarnaast uitgerust met een oranje compressietaping, welke moet zorgen voor een nog meer gestroomlijnde pasvorm. Verder bevat het Nike FC Barcelona trainingsshirt een ronde hals, welke wat hoger lijkt dan voorheen. In de swoosh op de rechterborst is een special effect verwerkt. Deze is zwart met een blauwe schaduwrand. Hetzelfde effect komt terug in de badge van de club op de andere borst. Deze badge bevat zowel een zwarte als een rode schaduwrand. Op het midden van het trainingstenue staat sponsor BEKO en ook op de achterkant van het shirt komt het logo van de consumentenelektronicafabrikant terug. Een subtiel detail kun je vinden aan de onderkant van de nieuwe FC Barcelona trainingstenues. De rechterkant bevat een blauwe driehoek en de linkerkant een rode driehoek. Deze zijn dus geheel in stijl van de clubkleuren van de Spaanse topclub.

Dri Fit vs Dri Fit ADV technologie

Nike en Barcelona hebben twee versies van het trainingstenue gelanceerd, namelijk het replica trainingsshirt en de Elite versie. De elite versie is de versie de de spelers dragen. Beide shirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. De zijkanten van het tenue en de oksels zijn uitgerust met speciale meshgaatjes, welke zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts en voor ventilatie. De Elite versie bevat de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem heeft hetzelfde effect als de Nike Dri Fit technologie. Het verschil is dat deze tenues uitgerust zijn met extra technologieën. Zo bevatten de Elite trainingsshirts extra knit materiaal op warme plekken. Bovendien past de constructie van het materiaal (polyester) zich nog beter aan aan de spiercontrouren en beweegt het perfect mee.

Het FC Barcelona trainingstenue wordt het komende half jaar gecompleteerd door een navy blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten een blauwe en rode golf. Deze golven lopen als het ware door van het trainingstenue. Deze broekjes bevatten oranje touwtjes en op de onderkant van de pijpen staan de logo's van Nike en de club. Ook van dit broekje is er een replica en een Elite versie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike FC Barcelona trainingsshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Memphis, Torres, Dembélé, Gavi, Ansu Fati, Alves, Pedri, Frenkie de Jong, Luuk de Jong en nog meer spelers.

Oranje FC Barcelona trainingsshirt 2022 bestellen

Het oranje Nike FC Barcelona trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het replica shirt € 44,95 en de elite versie € 69,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingsshirt € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Directe levering!

Bestel het FC Barcelona trainingsshirt direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel 

FC Barcelona trainingsshirt 2022

Detail FC Barcelona trainingsshirt 2022