16 augustus 2015

Officiële Paris Saint Germain bedrukking 2015-2016

De officiële Paris Saint Germain bedrukking voor zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door PSG. Dit betreft de bedrukking die de spelers van Paris Saint Germain tijdens de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden op de achterkant van de voetbalshirts dragen. Voor zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt heeft Paris een bedrukking gelanceerd, welke we in dit blog kort zullen bespreken. Bovendien vind je hier de informatie waar je het Paris Saint Germain voetbalshirt met een eigen naam en nummer of met de officiële bedrukking kunt kopen.

Paris Saint Germain bedrukking 2015-2016

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt is traditioneel blauw en heeft ook dit jaar deze kleur. Dit betekent dat de bedrukking op de achterkant van het voetbalshirt van Paris Saint Germain contrasterend moet zijn aan de deze kleur. PSG heeft daarom voor een overwegend witte bedrukking gekozen met een rode omlijning. Zowel de letters als de cijfers van de officiële Paris Saint Germain bedrukking bevatten een rode uitlijning. Verder is het lettertype vrij recht en formeel. De Paris Saint Germain rugnummers zijn aan de onderkant uitgerust met het logo van de club. Het Paris Saint Germain uitshirt 2015-2016 is dit seizoen wit met blauwe en rode accenten uit de clubkleuren van de club uit de Franse hoofdstad. PSG heeft dientengevolge ook voor deze kleuren gekozen in de officiële bedrukking voor het uitshirt. Deze bedrukking is overwegend navy blauw met een rode omlijning en heeft hetzelfde lettertype als de printing voor het thuisshirt. Ook de rugnummers van het uitshirt bevatten het logo van de club aan de onderkant. Bij beide shirts staat de naam van de spelers boven het rugnummer en staat onder het nummer het logo van subsponsor Ooredoo. Het Paris Saint Germain Champions League voetbalshirt of 3e shirt is dit seizoen geheel zwart met op de achterkant roze accenten. Om deze reden is voor de bedrukking op de achterkant van het 3e shirt ook voor roze als kleur gekozen. Daarbij bevatten de rugnummers een design van zwarte en roze stippen en bevatten de rugnummers een extra roze omlijning. Check hieronder de foto's van de officiële printing van het Paris Saint Germain voetbalshirt van sterren als Ibrahimovic, Cavani, Di Maria en David Luiz.

Paris Saint Germain shirt met eigen naam en nummer kopen

Het Paris Saint Germain shirt met eigen naam en nummer kan je zowel kopen in de online PSG shop van Nike als in de officiële PSG shop van Subside Sports. Laat daar ook je voetbalshirt bedrukken met de officiële PSG bedrukking van sterren als Ibrahimovic, Cavani, Di Maria, Verratti, Thiago Silva, Lucas, Lavezzi, Matuidi of Pastore. Directe levering en gratis verzending. Check bovendien het overzicht met beschikbare Paris Saint Germain producten in het overzicht hiernaast.

En deel hieronder je mening over de nieuwe PSG bedrukking voor 2015-2016!

Officiele -psg -bedrukking -2015-2016

Psg -bedrukking -uitshirt -2015-2016
Paris -CL-bedrukking -2015-2016

Bron foto's:
psg.fr