9 augustus 2015

Officiële bedrukking Liverpool voetbalshirts 2015-2016

De officiële bedrukking voor de Liverpool voetbalshirts voor 2015-2016 is inmiddels ook officieel gelanceerd door Liverpool. Dit betreft de bedrukking voor de achterkant van het nieuwe Liverpool thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor dit seizoen. Liverpool maakt dit seizoen gebruik van twee verschillende bedrukkingen. Tijdens de Premier League wedstrijden spelen de spelers van Liverpool met de officiële Barclays Premier League bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. Dit is de bedrukking die alle Premier League clubs tijdens de wedstrijden in de competitie dragen. Tijdens de Cup wedstrijden speelt Liverpool met een eigen bedrukking op de rug. De Cup wedstrijden betreffen de wedstrijden tijdens de FA Cup, League Cup en Europa League. We bespreken beide soorten bedrukkingen in dit blog.

Liverpool bedrukking 2015-2016

Liverpool heeft tijdens de Premier League wedstrijden de officiële Premier League bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. Deze bedrukking is op de achterkant van het Liverpool thuisshirt 2015-2016 en Liverpool 3e shirt 2015-2016 wit met een zwarte omranding. Zowel de letters als de cijfers van de bedrukking bevatten een zwarte omranding. Aan de onderkant van de nummers staat het logo van de Premier League. Op de achterkant van het nieuwe Liverpool uitshirt is de officiële Premier League bedrukking rood met een witte omranding. Voor de Cup wedstrijden gebruikt Liverpool een andere bedrukking. Deze bedrukking wordt gekenmerkt door de dikke cijfers en letters en bevatten bovendien een dunne subtiele lijn door het midden van de cijfers. De onderkant van de cijfers van deze bedrukking bevat de Liverbird uit het Liverpool logo. De bedrukking voor het thuisshirt en 3e shirt is wit met een dunne subtiele rode lijn door het midden van de cijfers. De bedrukking voor het uitshirt is rood met een dunne rode lijn door de letters en cijfers. Check hieronder de foto's van de verschillende bedrukkingen voor het Liverpool shirt.

Liverpool shirt met eigen naam en nummer kopen

Het Liverpool voetbalshirt met eigen naam en nummer kan je vanaf nu kopen met een eigen naam en nummer of van sterspelers van sterren als Benteke, Coutinho, Sturridge, Balotelli, Firmino en nog meer sterspelers. Dit kan zowel met de Premier League bedrukking als met de officiële Liverpool bedrukking in de online Liverpool shop van Unisportstore! Check ook andere beschikbare Liverpool producten in het overzicht hiernaast!Officiele -premier -league -bedrukking -liverpool -shirt

Officiele -liverpool -bedrukking -liverpool -shirts