1 april 2016

Officiële bedrukking Portugal Euro 2016 voetbalshirts

De officiële bedrukking voor de Portugal Euro 2016 voetbalshirts is afgelopen week ook officieel bekend gemaakt door Nike en de Portugese voetbalbond. Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummers, die de spelers op de voetbalshirts voor 2016-2017 dragen. Deze nieuwe bedrukking draagt het nationale elftal van Portugal in ieder geval tijdens de Euro 2016 groepswedstrijden tegen Ijsland, Oostenrijk en Hongarije en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze periode is het nationale elftal van Portugal ingedeeld in een poule met Zwitserland, Hongarije, Faroër Eilanden, Letland en Andorra. Opvallend aan de officiële bedrukking voor de landenteams is dat deze niet alleen uit een rugnummer en de naam van de spelers bestaan, maar ook uit een borstnummer. Dit is een vereiste van de FIFA en de UEFA. Hieronder bespreken we zowel de printing voor het thuisshirt en het uitshirt. Uiteraard geven we ook aan waar je de bedrukking exclusief kunt kopen.

Stijl officiële Portugal bedrukking Euro 2016 voetbalshirt

De officiële bedrukking voor het Portugal Euro 2016 thuisshirt is overwegend wit. Deze kleur is contrasterend aan de kleur van het voetbalshirt van het land, welke rood is. De stijl van de bedrukking is evenals bij de printing voor de andere landen, waarvan Nike kledingsponsor is, vrij statig. De stijl of het font van de rugnummers en de namen van de spelers heeft wat weg van de officiële Premier League bedrukking. De rugnummers van de officiële Portugal bedrukking zijn uitgerust met een zilveren omlijning en aan de onderkant van de rugnummers is het logo van de voetbalbond verwerkt. De namen van de spelers bevatten deze zilveren omlijning niet en ook niet het logo van de voetbalbond aan de onderkant. Het borstnummer van de Portugezen is ook wit en komt op het midden van de borst te staan.

De officiële bedrukking van het Portugal uitshirt voor 2016-2017 bevat dezelfde kleur als het shirt. Het uitshirt is namelijk overwegend turquoise en de bedrukking van het uitshirt is een donkerdere tint groen. Deze bedrukking heeft dezelfde stijl als de print voor het thuisshirt. Ook de rugnummers bevat een omlijning. Deze is bij deze printing wit. Aan de onderkant van het rugnummer is opnieuw het logo van de FPF verwerkt. De namen en het borstnummer voor het uitshirt zijn ook overwegend groen. De officiële Portugal printing is van een ultra-licht materiaal gemaakt, zodat de shirts van de spelers niet zwaarder worden door de bedrukking! Check hieronder de foto's van de officiële bedrukkingen voor de Portugal voetbalshirts voor Euro 2016 en de periode erna. Deze bedrukking wordt gedragen door sterren als Ronaldo, Meireles, Nani, Pepe en Moutinho of andere sterren.

Check hieronder een overzicht van welk rugnummers & borstnummer de spelers van het nationale elftal dragen tijdens het EK.

Portugal voetbalshirt 2016-2017 met officiële bedrukking kopen

De Portugal voetbalshirts met officiële bedrukking kan je slechts in een aantal shops kopen en zijn duurder dan de shirts zonder bedrukking. De extra prijs van officiële bedrukking is ongeveer € 20,- bovenop de prijs van de voetbalshirts, welke voor volwassenen € 80,- zijn en voor kinderen ongeveer € 70,-. Wil je andere Portugal producten kopen of goedkopere t-shirts, trainingsshirts, trainingspakken of andere merchandising van Portugal? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk ook nog eens de prijzen! Directe levering en gratis verzending!

Koop het Portugal voetbalshirt met officiële bedrukking in deze shop

of in deze STORE

of in de officiële shop van Nike (ook met eigen naam en nummer) 


Officiele -bedrukking -portugal
Officiële -bedrukking -Portugal -2016-2017
Rugnummers Portugal EK 2016-2017

Check hieronder het overzicht van de rugnummers, welke de spelers van het nationale elftal van Portugal dragen tijdens het EK. Tijdens de kwalifcatie- en oefenwedstrijden voor het WK zullen de spelers van het nationale elftal weer andere nummers dragen.  

Keepers

1    Rui Patrício
12    Anthony Lopes
22    Eduardo
Verdediging
2    Bruno Alves
3    Pepe
4    José Fonte
5    Raphaël Guerreiro
6    Ricardo Carvalho
11    Vieirinha
19    Eliseu
21    Cédric
Middenveld
8    João Moutinho
10    João Mário
13    Danilo Pereira
14    William Carvalho
15    André Gomes
16    Renato Sanches
23    Adrien Silva
Aanval
7    Cristiano Ronaldo
9    Éder
17    Nani
18    Rafa
20    Ricardo Quaresma