15 juli 2015

Officiële bedrukking Barcelona voetbalshirt 2015-2016

De officiële bedrukking voor het Barcelona thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 is reeds officieel bekend gemaakt door Barcelona. Deze bedrukking staat op de achterkant van de nieuwste Barcelona voetbalshirts, waarin Barcelona de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden speelt gedurende 2015-2016. Barcelona en Nike hebben zowel voor het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt, welke beide gebaseerd zijn op de vlaggen van de supporters in Camp Nou, een geheel nieuw officiële bedrukking ontwikkeld, welke terug komt in de namen en rugnummers van de spelers van Barcelona op de nieuwe voetbalshirts. We bespreken in dit artikel kort hoe de bedrukking eruitziet voor zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt en geven bovendien aan waar je het Barcelona voetbalshirt met officiële bedrukking exclusief kunt kopen.

Barcelona thuisshirt met officiële bedrukking

De bedrukking voor het nieuwe Barcelona thuisshirt is ontworpen door studio Vasava en de stijl van deze bedrukking is geïnspireerd door de vormen van La Pedrera. Dit is een beroemd en modern gebouw in Barcelona, welke ontworpen is door Antoni Gaudi. De rugnummers van deze bedrukking hebben de kleur geel en zijn vrij statig. Verder worden de rugnummers aan de bovenkant of onderkant onderbroken door een kleine opening. Aan de onderkant van de Barcelona rugnummers staat het logo van de club. Ook de namen of letters van de officiële bedrukking voor het Barcelona thuisshirt 2015-2016 zijn vrij recht en elke letter bevat ook weer een kleine opening in de vorm van een diagonale of rechte lijn. In de namen of letters staat niet het logo van de club.

Barcelona uitshirt met officiële bedrukking

De officiële bedrukking voor het nieuwe Barcelona uitshirt 2015-2016 heeft hetzelfde lettertype/font en dezelfde stijl. Het verschil met de printing van het thuisshirt is dat er bij het uitshirt voor een andere kleur gekozen is. Om de achterkant van het Barcelona uitshirt 2015-2016 rood/geel gestreept is, heeft de printing voor het nieuwe uitshirt een blauwe kleur. Ook in de rugnummers staat het logo van Barcelona en ontbreekt deze in de letters van de bedrukking. Check hieronder de foto's van de Barcelona voetbalshirts met officiële bedrukking van sterren als Messi, Suarez en Neymar.

Barcelona voetbalshirt met eigen naam kopen

Het nieuwe Barcelona voetbalshirt, thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 kan je vanaf nu met een eigen naam en officiële bedrukking van alle spelers van Barcelona kopen in de online Barcelona shop van Nike of in de online Barcelona shop van Subside Sports!  Bovendien kan je het Barcelona shirt voorzien van een eigen naam en nummer. Ook dit betreft de officiële Barcelona bedrukking voor 2015-2016. De bedrukking is zowel beschikbaar voor de Barcelona voetbalshirts in volwassen maten als de Barca voetbalshirts in kindermaten. Check ook andere beschikbare Barcelona producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Barcelona -shirt -met -eigen -naam

Barcelona -bedrukking -2015-2016