Officiële bedrukking Ajax uitshirt 2020-2021

Bij het nieuwe

Ajax uitshirt 2020-2021 hoort natuurlijk ook een nieuwe bedrukking! Hiermee bedoelen we natuurlijk de bedrukking die de spelers op de achterkant van het nieuwe uitshirt dragen dit seizoen. Zoals ieder jaar vernieuwen de club en kledingsponsor adidas ook stijl van de namen en nummers op de achterkant van de tenues. Dit gebeurt ieder jaar tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe uitshirt en thuisshirt. Dit seizoen vormt daar geen uitzondering in. In dit blog vertellen we kort hoe de bedrukking er uit ziet en natuurlijk ook waar je exclusief een Ajax tenue met officiële bedrukking kunt bestellen!

Stijl, lettertype en kleur Ajax bedrukking 2020-2021

Het nieuwe Ajax uitshirt 2020-2021 werd vandaag door de club en adi gepresenteerd met de leus ''Ready for Sport. Inspired by the past. Created for the present. To own the future.'' Het tenue is geinspireerd door de stijl van verschillende iconische voetbalshirts uit de jaren '80 en '90. Met wat fantasie kun je bijvoorbeeld het patroon van het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1988 in het tenue ontdekken. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de diagonale vlakken met brushed effect en de diagonale banen. Dit jaar hebben de Amsterdammers in samenspraak met adidas gekozen voor een overwegend blauw uitshirt, zonder de ware clubkleuren te vergeten. Het tenue bevat namelijk ook rood/witte details. De badge van de club op linkerborst is rood/wit en hetzelfde geldt voor de ronde hals van het tenue. Deze kleurencombinatie is nu ook doorgetrokken naar de officiele bedrukking op de achterkant van ht voetbalshirt. Zowel de namen als de rugnummers van de spelers zijn rood met een witte omranding. Qua lettertype is er in vergelijking met vorig seizoen niks veranderd. Het betreft nog steeds het vrij ''speelse'' lettertype. Ook dit jaar is aan de onderkant van het rugnummer weer het Ajax logo verwerkt. Dit in tegenstelling tot de letters van de namen van de spelers. Deze bevatten namelijk niet het embleem van de club.

Vandaag werd ook bekend dat Ajax ook in 2020-2021 de gouden Eredivisiebadge op de rechtermouw van het tenue mag dragen. Hoewel de Amsterdammers afgelopen seizoen als eerste ''geëindigd' zijn, werd de club door de KNVB niet uitgeroepen tot kampioen. Toch mag het komend seizoen wel de gouden Eredivisie badge op de mouw dragen. Deze badge is namelijk een verwijzing naar het kampioenschap van het seizoen 2018-2019. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiele Ajax bedrukking van 2020-2021, inclusief de badge!

Ajax voetbalshirt met eigen naam en nummer bestellen

Het Ajax uittenue 2020-2021 met officiele bedrukking kun je alleen bestellen in de officiele fanshop van de club. Voor het laten bedrukken van je Ajax voetbalshirt wordt wel een extra prijs berekend. Het tenue zonder bedrukking is voor volwassenen EU 89,95 en voor kinderen EU 69,95. De prijs voor het bedrukken van een eigen naam en nummer is EU 20,-. Mocht je de kampioensbadge op het tenue willen, dan is dat nog EU 7,50 extra

Bestel je Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking exclusief in deze officiële SHOP

Ajax uitshirt 2020-2021 met bedrukking