Nadat Atletico Madrid afgelopen week het nieuwe thuisshirt voor 2015-2016 heeft de club ook een nieuwe bedrukking voor de achterkant van de nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Dit is een andere bedrukking die op de voetbalshirts van 2014-2015 en heeft dus een andere stijl. De reden hiervan is dat de nieuwe Atletico Madrid shirts gebaseerd zijn op de voetbalshirts van het succesvolle seizoen 1995-1996. Destijds won Atletico zowel de Spaanse competitie (La Liga) als de Copa Del Rey, de Spaanse beker. In het navolgende bespreken we welk font, stijl en kleur de officiële Atletico Madrid bedrukking voor 2015-2016 heeft.

Officiële bedrukking Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016

De officiële Atletico Madrid bedrukking voor het thuisshirt van 2015-2016 is geheel wit, omdat de achterkant van het Atletico Madrid thuisshirt 2015-2016 helemaal rood is. Het lettertype of font dat gebruikt wordt is het zogenaamde Balloon font. Dit beetje kinderlijke lettertype zagen we eerder al terug bij stadsgenoot Real Madrid voor de voetbalshirts van 2013-2014. De namen op de achterkant van de Atletico Madrid voetbalshirts bevat geen logo in de letters. De cijfers van Atletico Madrid bevatten daarentegen wel het logo van de club aan de onderkant van het cijfer. De meerprijs van de officiële Atletico Madrid is € 15,-. Atletico Madrid heeft ook een Fan Style bedrukking gelanceerd. Deze heeft precies hetzelfde font, stijl en kleur als de officiële bedrukking. Het enige verschil is dat de rugnummers niet het Atletico Madrid logo bevatten. De prijs van deze zogenaamde Fan Style bedrukking is lager en slechts € 15,-. Waarschijnlijk krijgt het Atletico Madrid uitshirt dezelfde bedrukking als het thuisshirt van de club. Check hieronder de foto's van de officiële Atletico Madrid bedrukking voor 2015-2016.

Atletico Madrid voetbalshirt met eigen naam kopen

Het nieuwe Atletico Madrid voetbalshirt 2015-2016 kan je met een eigen naam en nummer of een naam en nummer van de spelers van Atletico Madrid laten bedrukken in de online Atletico Madrid shop van Nike. Dit betreft de officiële Atletico Madrid bedrukking. De meerprijs van de bedrukking is slechts € 15,- en deze bedrukking is zowel beschikbaar voor het Atletico Madrid voetbalshirt in volwassen maten als voor het Atletico Madrid shirt in kindermaten. Check ook de beschikbare Atletico Madrid producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!



Atletico -madrid -thuisshirt -2015-2016-met -bedrukking

Atletico -Madrid -bedrukking -2015-2016

Bron foto's: footyheadlines.com