Officiële Ajax bedrukking 2022-2023

De spelers van Ajax dragen dit seizoen een nieuwe bedrukking op het Ajax thuisshirt 2022-2023. De Amsterdammers en adidas onthulden de nieuwe stijl van de bedrukking vandaag tegelijkertijd met de presentatie van het nieuwe thuistenue van het team van trainer Alfred Schreuder. We hebben het hier over de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterzijde van het voetbalshirt van de club uit de hoofdstad. In dit artikel bespreken we niet alleen hoe deze bedrukking eruit ziet, maar ook welke badges en logo's dit seizoen op het thuistenue draagt tijdens de wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Champions League.

Bedrukking Ajax thuisshirt 2022-2023

De stijl van de namen en nummers op de nieuwe Ajax voetbalshirts is vrijwel hetzelfde als de officiële bedrukking van vorig seizoen. Het lettertype van de bedrukking is namelijk geïnspireerd door de bedrukking die de Amsterdammers in de jaren '70 op het tenue droegen. De jaren '70 waren natuurlijk de glorieperiode voor de club. Zowel in 1971 als in 1972 en 1973 won de club de Europa Cup I. Waar vorig seizoen nog het oude Ajax logo in de rugnummers was verwerkt, keert nu het moderne logo weer terug. De rugnummers bevatten aan de onderkant het Ajax logo. Een ander verschil met de bedrukking van vorig seizoen is de kleur. De spelers van Ajax dragen namelijk op de achterkant gouden rugnummers en namen. Dit past perfect bij het thema van het nieuwe tenue: ''The Golden Standard.'' De tint goud is een verwijzing naar de sterren boven het logo van de Amsterdammers en natuurlijk ook naar de prijzenkast van de Nederlandse kampioen. De kleur goud is op het tenue ook verwerkt in de V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van de club en ZIGGO op de voorzijde van het voetbalshirt. Ook dit jaar staan de namen van de spelers weer boven het rugnummer. De spelersnamen bevatten overigens niet het logo van Ajax.

Badges

Ajax draagt ook dit seizoen weer verschillende badges op het tenue. Tijdens de wedstrijden in de Eredivisie draagt de club de officiële Eredivisie kampioensbadge op de rechtermouw. Dit is een gouden badge met daarin een verwijzing naar het kampioenschap van vorig seizoen. Tijdens de wedstrijden in de Champions League draagt Ajax de Champions League Starball 4 times winners badge en de UEFA Foundation badge op de rechtermouw. De Starball badge bevat het getal vier, wat een verwijzing is naar het vier keer winnen van de Europa Cup I/Champions League (1971, 1972, 1973 en 1995). Tijdens de competitie- en bekerwedstrijden staan ook alle sponsorlogo's op het tenue: Ziggo, Curacao & GigaNet. In de Champions League wedstrijden ontbreekt het logo van GigaNet. De UEFA verbiedt namelijk het dragen van een rugsponsor tijdens Europese wedstrijden. Het logo van GigaNet staat tijdens de competitie- en bekerwedstrijden onder de rugnummers van de spelers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de officiële Ajax bedrukking 2022-2023, welke de spelers vanaf nu tot en met het einde van het seizoen op het tenue dragen. De bedrukking voor het Ajax uitshirt 2022-2023 heeft dezelfde stijl, maar een andere kleurencombinatie.

Ajax voetbalshirt met bedrukking bestellen

Vanaf nu kun je het nieuwe Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking en badges bestellen in de onderstaande winkel. De extra prijs van het bedrukken van een Ajax tenue is € 19,95. Dit betreft zowel de bedrukking van een eigen naam en nummer als de bedrukking van één van de spelers. De Eredivisie badge heeft een prijs van € 7,50 en de Champions League badges zijn € 12,50. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ajax voetbalshirt met officiële bedrukking altijd in deze SHOP

Ajax bedrukking 2022-2023

Ajax voetbalshirt met bedrukking 2022-2023

Ajax bedrukking 2022-2023