30 mei 2017

Officiële bedrukking Inter Milan voetbalshirt 2017-2018

Nu het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2017-2018 bekend is gemaakt, is het tijd om de officiële bedrukking voor het thuistenue van 2017-2018 te bespreken. Dit betreft de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van de shirts. De bedrukking zal zowel voor de Serie A en de Coppa Italia wedstrijden hetzelfde zijn. De nieuwe Inter Milaan bedrukking bevat een traditionele, maar ook zeker een vernieuwende stijl! Check het hieronder!

Vanaf het seizoen 2017-2018 dragen alle spelers van Inter Milan een bijzonder en nieuw, maar ook herkenbaar design bedrukking op hun rug. De bedrukking van het nieuwe Inter thuisshirt voor 2017-2018 is in het wit, dit terwijl de bedrukking van vorig jaar geel was. De nieuwe klassieke witte bedrukking zal gedragen worden op het thuisshirt van de club uit Milaan. De nieuwe bedrukking op het thuisshirt mag zeker tijdloos genoemd worden en past mooi bij het in het oog-springende design van het thuisshirt. De nummers achterop het shirt zijn allen voorzien van een blauw lijntje welke de bedrukking erg op de retro stijl bedrukking doet lijken uit de jaren '80. Dit lijntje geeft de bedrukking en hierdoor ook het shirt extra cachet. Aan de onderkant van het cijfer is het logo van FC Internazionale aangebracht. De namen boven het cijfer zijn daarentegen niet voorzien van het logo van Inter en bevatten ook niet het blauwe lijntje, deze zijn geheel in het wit.

Het nieuwe Inter Milaan shirt kan je per direct kopen met deze officiële bedrukking! Wil je dus in hetzelfde shirt schitteren als Icardi, Candrava, Perisic, Nagatomo of andere sterren? Dat kan met deze bedrukkingen vanaf nu in de onderstaande online winkels. Voor de bedrukking wordt vaak een extra prijs berekend van € 15,- tot € 19,95. Wil je andere Inter producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het shirt met officiële bedrukking in deze SHOP.