25 mei 2017

Inter Milan thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt is vandaag officieel gepresenteerd door kledingsponsor Nike en Internazionale tijdens de campagne ''FORGE THE FUTURE.'' In dit nieuwe voetbalshirt speelt Inter de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018 in het Giuseppe Meazza Stadium. Het nieuwe shirt van Inter wordt bovendien gedragen in de laatste wedstrijd van het seizoen 2016-2017 op 28 mei tegen Udinese. Het nieuwe voetbalshirt en tenue van de Nerazzurri is een ode aan de architectuur van de stad Milaan en bevat bovendien unieke details. Daarnaast is het nieuwe tenue uitgerust met de nieuwste technologieën. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt.

Wil je direct het nieuwe shirt van Inter kopen voor kinderen of volwassenen? Check het in deze SHOP of deze Inter Milan shop

Inter Millan thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2017-2018 bevat de iconische blauwe en zwarte, verticale banen over het shirt. Deze banen zijn hebben echter verschillende breedtes. Over het midden van het nieuwe Internazionale voetbalshirt loopt een bredere verticale zwarte baan, welke wordt geflankeerd door dunnere en dikkere blauwe en zwarte banen. Dit design is geïnspireerd door de architectuur van de stad. Deze banen lopen ook door over de achterkant van het shirt, met uitzondering van de bovenkant. Daarnaast is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een crew neck met aan de achterkant een blauwe band. De binnenkant van de kraag bevat de bijnaam van de club: NERAZZURRI (Zwart/Blauwen). De mouwen zijn geheel zwart. Het logo van Nike prijkt op de rechter borst in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds 1998 de kledingsponsor van de club en blijft in ieder geval nog tot 2018 de tenues en trainingskleding van de club verzorgen. Dit betekent dat beide partijen het laatste contractjaar ingaan. Op het midden van het shirt is hoofdsponsor PIRELLI te vinden. Vorig jaar werd het contract met de hoofdsponsor verlengd. Pirelli vervult deze functie al sinds 1995. Subsponsor DRIVER staat op de achterkant van het shirt. De linker borst van het nieuwe Internazionale shirt is verder uitgerust met het logo van de in 1908 opgerichte club. Boven het logo prijkt een ster, welke verwijst naar de 18 landstitels van de club. De laatste titel dateert van 2010. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo toegevoegd worden. De zijkanten van het nieuwe tenue zijn uitgerust met een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Het nieuwe Internazionale tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Het short bevat aan de zijkanten een zwarte strip en op de broekjes prijken bovendien de logo's van de club en Nike. De kousen zijn dit jaar geheel zwart en zijn uitgerust met het logo van Nike en een deel van de naam van de club: INTER. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze nieuwe voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic voetbalshirts van de club zijn uitgerust met de AEROSWIFT technology. Check meer over deze technologie hieronder. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Icardi, Nagatomo, Candreva, Perisic, Martins en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Inter Milan uitshirt!

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe Inter Milan thuisshirt kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het  shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. Het voetbalbroekje heeft voor KIDS een prijs van € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen zijn € 19,95. In deze shops kan je het Internazionale shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het uitgebreide overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste thuisshirt in deze online WINKEL (inclusief officiële bedrukking)

of de Inter Milan shop van Nike!