29 juni 2017

Inter Milan uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Nike. De lancering van het nieuwe uitshirt volgt een maand na de bekendmaking van het thuisshirt van Internazionale. In dit shirt speelt Inter de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2017-2018. Inter eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek, waardoor het dit seizoen geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe uitshirt van de Nerazzurri is zoals altijd geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Check hieronder meer details van het nieuwe shirt van de club die komend seizoen onder leiding staat van Luciano Spalletti.

Inter Milan uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Inter Milan is overwegend wit en is gebaseerd op het gebruikelijke VAPOR MATCH template van Nike. Dit betekent dat de mouwen een andere kleur hebben dan de body van het shirt. De rechter mouw van het nieuwe Internazionale shirt is overwegend grijs/zwart en de linker mouw is overwegend blauw. Verder bevat het shirt een ronde hals met aan de achterkant een blauwe strip. De blauwe strip komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt en de zijkanten van de mouwen. Deze strip zet uit wanneer de spelers van Inter in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Een ander clubdetail is te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hier staat namelijk de bijnaam van de club: NERAZZURRI. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook uitgerust met een uniek detail. Hier bevindt zich namelijk een deel van de naam van de club: INTER. De bovenkant van de achterkant van het shirt bevat ook een speciaal vlak. Deze is voor de helft blauw en voor de helft zwart/grijs. Deze vlakken lopen door naar de mouwen. De swoosh van Nike staat in het zwart op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de in 1908 opgerichte club. De andere borst bevat het logo van de club en boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen van Inter. Hoofdsponsor Pirelli versiert al sinds 1995 het midden van de Internazionale tricots.

Het nieuwe uittenue van Inter Milan wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een een blauwe strip. Op de broekjes prijken ook weer de logo’s van de club en Nike. De kousen zijn wit en bevatten zowel de swoosh van het Amerikaanse sportmerk als een deel van de naam van de club: INTER. De achterkant van de kousen zijn uitgerust met flitsende strepen in de clubkleuren van Inter. Zoals alle Nike tenues zijn de Inter Milan uittenues ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic versie, de versie die de spelers dragen, is dit seizoen ook weer uitgerust met de Aeroswift technology. Check hieronder meer over deze technologie. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van Inter!

Inter Milan voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het tenue kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 64,95. De broekjes zijn € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen hebben een prijs van € 17,95. Uiteraard kan je de voetbalshirts van Inter Milan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste shirt in de Inter Milan shop van Nike!

of DEZE SHOP