16 mei 2017

Officiële bedrukking Ajax uitshirt 2017-2018

De nieuwe officiële Ajax bedrukking voor het uitshirt van 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het shirt waarin de Amsterdammers de uitwedstrijden spelen in de Eredivisie, KNVB Beker en Europa gedurende dit seizoen. De officiële bedrukking betreft de printing van de namen en de nummers van de spelers op de achterkant van het voetbalshirt. In vergelijking met vorig seizoen heeft de officiële printing voor 2017-2018 een geheel nieuwe stijl en kleur! Check alle details over de nieuwe bedrukking hieronder en bekijk bovendien waar je het shirt met officiële bedrukking kan kopen!

Stijl en font originele Ajax bedrukking

Zoals altijd is de officiële bedrukking in kleur contrasterend aan de belangrijkste kleur van het shirt. Het Ajax uitshirt is overwegend blauw, dus is er bij de originele bedrukking voor rood gekozen. Dit is dezelfde kleur rood als de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen van het shirt. Deze kleur wordt door het Duitse sportmerk ''bold red'' genoemd. Zowel de letters als de nummers van deze printing bevatten een witte omlijning. Aan de onderkant van de rugnummers is het logo van de Amsterdammers verwerkt. En natuurlijk mogen de drie sterren niet ontbreken. Deze verwijzen naar de 33 landskampioenschappen van de club uit de hoofdstad. Qua stijl en font is er ook veel veranderd aan de bedrukking. De stijl en het lettertype/font halen namelijk haar inspiratie uit het lettertype op de Amsterdamse bruggen. Dit lettertype is geheel in trant van de stijl van de Amsterdamse School van de jaren '20 van de vorige eeuw. Kenmerkend aan de Amsterdamse School waren de vele verticale en speelse accenten. Het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 krijgt (waarschijnlijk) ook deze bedrukking, maar dan in een andere kleur.

Ajax shirt met bedrukking kopen

Wil je een Ajax shirt met officiële bedrukking kopen, dan kan dat exclusief in de officiële shop van de Amsterdammers. De extra prijs van het bedrukken van een voetbalshirt van de club is € 20,00. Deze extra prijs komt bovenop de prijs van het nieuwe Ajax shirt. Deze prijs is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Je kan in deze shop je shirt niet alleen laten bedrukken met een eigen naam en nummer, maar natuurlijk ook met de naam en het nummer van één van de spelers van de club. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Ajax shirt met eigen naam en nummer in deze Ajax SHOP