12 juli 2019

NK Maribor voetbalshirts 2019-2020

De Sloveense kampioen NK Maribor en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Sloveense club de wedstrijden in de nationale competitie, de beker en in Europa gedurende 2019-20. SK Maribor speelt in de eerste kwalificatieronde van de Champions League dit jaar, omdat het kampioen is geworden.

NK Maribor thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe NK Maribor thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het voetbalshirt is overwegend paars en wordt gekenmerkt door de gouden pinstripes over het tenue. De gouden accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de drie adidas strepen op de schouders. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals en de logo's van adi, de club en sponsor SAVA zijn ook goud. Boven het logo van NK Maribor prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de veertien kampioenschappen van de club uit Slovenië. Het thuistenue van Maribor wordt compleet gemaakt door een paars broekje en paarse kousen met gouden details.

NK Maribor uitshirt 2019-2020

Het NK Maribor uitshirt voor 2019-2020 is geel en bevat verticale banen. Een aantal van deze banen zijn uitgerust met een design van diagonale strepen. Het uittenue is uitgerust met de paarse details uit de clubkleuren van Maribor. De band aan de onderkant van de mouwen is paars en hetzelfde geldt voor de ronde hals en drie adidas strepen. De logo's van adi, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met gele strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Maribor tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Zahovic, Suler, Vrsic, Mesanovic, Hotic en nog meer sterspelers.

De nieuwe Maribor tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Sloveense club. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het in deze winkel! 

NK Maribor voetbalshirts 2019-2020