25 augustus 2017

NK Maribor voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Maribor voetbalshirts voor 2017-2018 zijn inmiddels ook bekend. En uiteraard moeten we deze voetbalshirts ook even bespreken, omdat Maribor in deze shirts niet alleen de wedstrijden in de Sloveense competitie speelt, maar ook in de Champions League. SK Maribor strijdt dit jaar in poule E met Spartak Moskou, Liverpool en Sevilla om een ticket naar de volgende ronde van het kampioenenbal. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club uit Slovenië.

Maribor thuisshirt 2017-2018

Het Maribor thuisshirt is dit jaar paars met gele details. De gele details komen terug in het adidas performance logo op de rechter borst en in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue. Verder bevat het shirt een v-hals en prijkt het logo van de club op de linker borst. Op het midden van de borst staat sponsor SAVA. Verder bevatten de mouwen nog een dunne gele strip. Het nieuwe NK Maribor thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten gele strepen van adidas. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Maribor uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van NK Maribor heeft een moderner design. Dit shirt is wit met paarse accenten. De paarse accenten zijn vooral te vinden in een vlak over de borst. Dit vlak is verdeeld in driehoeken/chevrons. Deze graphic print zagen we eerder terug op adidas voetbalshirts van 2016-2017 en 2017-2018. Ook op de zijkanten van dit shirt staan paarse adidas strepen. De mouwen zijn wit met een paarse bies. Daarnaast bevat het shirt een v-hals met gevouwen kraag. De logo's van de club, adi en SAVA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en wittte kousen met paarse accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de tenues van Maribor uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

De nieuwe Maribor voetbalshirts zijn vooralsnog nergens te koop. Andere Champions League shirts voor 2017-2018 scoor je exclusief in deze SHOP!