9 februari 2017

Nike lanceert eerste Shield Strike trainingspak 2017 voor Barcelona

Barcelona is de eerste club waarvan het hyper moderne Nike Shield Strike trainingspak 2017 ook echt te koop is. Twee weken geleden lanceerde het Amerikaanse sportmerk unieke, nieuwe drill tops of training sweaters voor regenachtige en koude dagen, waarin verschillende nieuwe technologieën zijn verwerkt. Deze nieuwe training tops worden vanaf begin dit jaar door clubs gedragen, waarvan Nike kledingsponsor is, zoals Barcelona, AS Roma, Manchester City, Inter Milan, Atletico Madrid en Galatasaray. Naast een training sweater met nieuwe materialen en technieken heeft het merk voor deze clubs ook een nieuwe Nike Strike tech trainingsbroek gereleased, welke ook weer vette en nieuwe snufjes bevat. Momenteel is alleen het nieuwe Nike Shield Strike trainingspak van Barcelona ook echt te koop. We bespreken alles van het nieuwe trainingspak hieronder!

Nu al enthousiast over het nieuwe Nike Shield Strike trainingspak van Barcelona? Deze scoor je exclusief in deze online shop of in deze online winkel! Directe levering en gratis verzending!

Barcelona -training -top -2017

Fel groen Barcelona Shield Strike training sweater 2017

Het nieuwe Barcelona authentic trainingspak bestaat uit een Nike Shield training sweater en een tech trainingsbroek. De nieuwe Barcelona Nike Shield Strike training sweater is geheel fel groen (ghost green) met een blauwe (game royal) strip over de mouwen. Om sterren als Neymar, Messi, Suarez, Iniesta en Rakitic optimaal tegen de kou en regen te beschermen is de top uitgerust met een aantal nieuwe technologieën. Allereerst is het nieuwe Barcelona training sweater super licht. De training top is wel 40% lichter dan eerdere Barcelona drill tops. Voor een perfecte bescherming en ventilatie heeft Nike over de schouders en mouwen een strip aangebracht, waarin de Hypershield technology is aangebracht. Deze komen ook weer terug onder de oksels. Omdat de training sweater ventilatiegaatjes bevat, betekent dit ook dat de training sweater sneller water door laat wanneer het regent. Uiteraard is hier door Nike ook over nagedacht. Op strategische plekken op de drill top van Barca is een extra laagje DWR coating aangebracht. Dit is een waterafstotend laagje. De rits van de nieuwe Barcelona training sweater loopt vanaf de bovenkant 25 cm naar de borst en de onderkant van de oksels bevatten een extra strip, welke zorgt voor verkoeling en oververhitting vermijdt. De binnenkant van de nieuwe Nike Barcelona training sweaters zijn ook nog eens uitgerust met een mesh vlak, zodat de training top niet blijft plakken aan het lichaam of andere kleding onder de drill top. Ook zijn de Nike Shield drill tops uitgerust met een 4 way stretch systeem, zodat de spelers van Barcelona alle kanten snel op kunnen bewegen en snel kunnen reageren op veranderende situaties in het veld, waardoor zij zich snel los kunnen maken van een tegenstander tijdens een training. De mouwen zijn de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en aan de onderkant duimgaten bevatten. Deze duimgaten zorgen ervoor dat de mouwen nog strakker vallen. Tot zover de nieuwe Nike Shield training top van Barcelona. Wil je nog meer over technieken weten van de nieuwe Nike Shield Strike training tops, check ons artikel over deze trainingspakken.

Barcelona -trainingspak -2017-shield -strike

Barcelona Strike flex trainingsbroek 2017

Het nieuwe Barcelona Shield Strike trainingspak wordt gecompleteerd door een navy blauwe tech flex trainingsbroek met aan de zijkanten een helder blauwe strip. Bovendien bevat de trainingsbroek zowel het logo van Barcelona als de swoosh van Nike. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits en iconisch aan de broek is dat deze super strak om de benen valt. De reden hiervan is dat de trainingsbroek gemaakt is van een speciaal flex materiaal, welke mee beweegt met het lichaam. De bovenkant van deze tech trainingsbroek bevat een speciale band, waardoor de broek strak blijft zitten. Deze band zorgt bovendien voor ventilatie. Ook bij deze trainingbsroek van Barcelona heeft het merk dus overal over nagedacht. De Barcelona trainingsbroek is 11% lichter dan voorheen en zorgt voor 50% meer ventilatie dan zijn voorganger. Bovendien bevat de broek 80% meer stretch dan eerdere Nike trainingsbroeken. De Barca trainingsbroek bevat ook een extra laagje DWR coating, welke ervoor zorgt dat het water wordt afgestoten. Het meest opvallende aan de nieuwe trainingsbroek is dat wanneer je in beweging bent, de fel groene kleur over de gehele trainingsbroek tevoorschijn komt. Hierdoor ontstaat een soort kameleon effect. Dit trainingspak is overigens gelanceerd in een editie welke alleen is uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Dit pak is dan ook goedkoper, maar heeft hetzelfde design. Check hier het fel gele Barcelona trainingspak voor 2017.

Nike -strike -shield -flex -trainingsbroek -2017

Barcelona Shield Strike trainingspak 2017 kopen

Het nieuwe authentic Barcelona Shield Strike trainingspak voor 2017 kan je vanaf nu in losse onderdelen en alleen voor volwassenen kopen. Omdat dit ook echt het pak betreft dat de spelers dragen, is het vrij duur. De Barcelona training top met Nike Shield technology heeft en prijs van € 130,- en de tech flex trainingsbroek van de Spaanse club heeft een prijs van € 100,-, waardoor het pak in totaal een prijs van € 230,- is. Het goedkopere pak heeft in totaal een prijs van € 130,- voor volwassenen en € 110,- voor kinderen. Wil je andere producten van Barcelona kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Scoor dit authentic Barcelona trainingspak in deze online shop 

of in deze online winkel! 

Barcelona -shield -trainingspak -2017-fel -geel

Barcelona -shield -pak -2017