15 januari 2014

Nieuwe COPA spring summer 2014 collectie

Sportfashion merk COPA biedt weer een geheel vernieuwde collectie shirts aan. De COPA desinged by lijn wordt uitgebreid met een aantal zeer spectaculaire items. Ook de COPA Classic collectie wordt weer uitgebreid met een tweetal items. De COPA desgined by lijn staat ieder seizoen weer garant voor spectaculaire items en de nieuwe items doen de kwaliteit van de collectie alleen maar stijgen. Ook de tweetal nieuwe classic items mogen er zijn.

Een van deze nieuwe spectaculaire classic items is het nieuwe Arminia Bielefeld retro shirt. Dit retro shirt is gebaseerd op de voetbalshirts van Arminia Bielefeld die tijdens de jaren '20 gedragen werden! Uniek item dus! Dit shirt bevat blauw en witte verticale strepen. Een uniek detail van dit retro shirt is de spectaculaire hals. Deze v-hals wordt aangevuld met een veter. Meer retro kan bijna niet. Verder bezit het Arminia Bielefeld retro shirt een klassieke zwarte kraag. Het oude logo van de club is op de linkerborst gedrukt! Arminia Bielefeld werd in deze jaren gezien als een van de grootmachten in het Duitse voetbal en leverde veelvuldig spelers aan het West-Duitse elftal.

795 - Arminia Bielefeld Retro Shirt 1920

Een van de uitblinkers van de nieuwe designed by collectie is het 'away days' shirt. Het shirt brengt je terug in de tijd waar nog geen beperkingen waren voor supporters en showt de echte voetbalcultuur. Een buscombi bestond in deze tijd niet. ME stond er nog niet in de uitvakken en in de stad kon je nog lekker rustig een biertje doen! Een tijd waar iedere uitsupporter naar verlangt!

6632 - Away Days

Ook is de designed by lijn uitgebreid met ietwat ruigere modellen. Een van deze items is het 'football mark' t-shirt. De 'mark' die op de achterzijde van de vrouw op de print geplaatst is, beeld uit dat voetbal eigenlijk een goed is die je altijd met je meedraagt en speelt verder perfect in op de tegenwoordig ruige trendy uiterlijken van voetballers en supporters! Het shirt bezit een v-hals en is ideaal te dragen tijdens zomerse temperaturen.

6631 - Football Mark

Ben jij benieuwd hoe de gehele nieuwe collectie van COPA eruit ziet? Kijk dan snel op de website van de grootste online voetbalshop van Nederland, Subside Sports. Zij bieden namelijk vanaf vandaag de gehele vernieuwde collectie shirts aan!

Wacht niet en scoor hier jouw nieuwe COPA shirt