11 april 2018

COPA en Panini lanceren Heritage T-shirts lijn

De Italiaanse merken COPA en Panini hebben samengewerkt voor een nieuwe T-shirt lijn. Het gaat hier om de zogeheten COPA Panini Heritage T-shirts. Deze shirts zijn een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de bekende plaatjesboeken en de covers van deze boeken. Panini maakt al vele jaren stickerboeken met plaatsjes waar alle grote sterren instaan. Vele kinderen maar ook volwassenen ruilen hevig met elkaar om hun boek compleet te krijgen. En wees nou eens eerlijk, jij hebt die plaatjes van Panini ook gespaard in je jeugd toch? Nieuwsgierig naar de T-shirts? Check de details hieronder!

COPA Panini Heritage T-shirts

Het lijkt erop dat Puma en COPA een gouden samenwerking zijn aangegaan. Beide merken staan natuurlijk bekend om hun passie voor voetbal en door deze merken samen te voegen zijn er geweldige nieuwe T-shirts gelanceerd. Panini staat natuurlijk bekend om de voetbalplaatjes en COPA staat eigenlijk bekend om de retroshirts. Voor Panini begon het allemaal in 1970. Dit was het allereerste WK ooit waar jonge kinderen voetbalplaatjes konden sparen. Ten minste dat dacht Panini. Het sparen van voetbalplaatjes van Panini werd enorm populair en zelfs volwassen mensen wilde hun album compleet hebben. Dit album staat ook op de voorkant van het shirt. In dit album konden 271 voetbalplaatjes. Om het boek compleet te maken moest je wel veel pakjes kaarten kopen, want er zaten maar die plaatjes per pakje. Het WK van 1970 werd gespeeld in Mexico en dit is ook goed terug te zien aan de voorkant van het album. Het sparen van voetbalplaatjes werd een groot succes. En Panini besloot om ieder WK een voetbalboek te gaan uitgeven. Deze albums zijn ook de inspiratie geweest voor deze T-shirts lijn. Op de shirts is namelijk de cover van het album gedrukt. Dit zijn de WK’s van 1970-2014. Echter zijn de WK’s van deze eeuw niet los op een shirt te bestellen. Op de bies van de mouw is een etiketje geplaatst van het merk Panini. Ook de naam van de kledinglijn is terug te vinden op het shirt, namelijk linksonder op het shirt. Er zijn ook twee shirts met alle albums van Panini erop. Op dit shirt staan 12 albums in het klein naast elkaar. De shirts hebben verschillende kleuren. Afwisselend zijn de shirts wit, zwart, blauw en navy. Wanneer bij jou op dit moment het jeugd sentiment van de Panini voetbalplaatjes omhoog komt, moet je één van deze shirts hebben. Check hieronder foto’s van de gave shirts en hoe je de shirts moet bestellen!

COPA Panini Heritage T-shirts kopen

Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe T-shirts van de COPA Panini Heritage T-shirts te kopen in de onderstaande winkels. Het shirt is echter enkel te koop voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Wanneer je het shirt wilt bestellen kost het je € 29,95. Dit is geen beroerde prijs, waarschijnlijk heb jij al veel meer gelduitgegeven om de Panini albums vol te kunnen krijgen.

Scoor je COPA Panini Heritage T-shirts in DEZE WEBWINKEL