17 november 2011

Nieuwe collectie FCLOCO boxershorts

Ook wij moeten zo nu en dan onze scoop verbreden. Nadat we het op onze Facebook pagina al even gehad hebben over het nieuwe fenomeen ''voetbalhaar'', voegen we daar een nieuw fenomeen aan toe: de voetbalboxershort! En wel omdat FCLOCO, welke het patent lijkt te hebben op dit fenomeen, een nieuwe collectie uitgebracht hebben. Nadat vorig jaar al boxershorts met nostalgische namen als Diego, Lev, Paolo, George en Gazzetta gelanceerd werden, zijn daar opnieuw een aantal fabuleuze designs aan toegevoegd. De nieuwe FCLOCO collectie heeft een vleugje Friese trots weten te combineren met wat Catalaanse bravoure om vervolgens een vlucht te maken naar het noorden en zuiden van Italie, waarin mode, voetbal en cult het leven regeren.

Daar geven wij graag aandacht aan! Lees hieronder de verhalen achter elke nieuwe FCLOCO boxershort en geniet vooral! FCLOCO: ''A new era in Football began''! Voor degenen die FCLOCO nog niet kennen, wat wij natuurlijk als voetballiefhebbers niet voor kunnen stellen, de filosofie van deze club. Daarvoor moeten we terug naar de jaren '70! ''Een nieuw tijdperk in het voetbal begint. Doordat voetbalwedstrijden op tv worden uitgezonden veranderen voetballers plotseling in beroemdheden. De wereld kijkt anders naar de spelers. Voetballers worden cool. Bewust van hun nieuwe status, kiezen de spelers voor een rock 'n roll levensstijl. Ze zijn regelmatig te vinden op de dansvloeren van nachtclubs met glamoureuze blondines en modellen. De spelers hadden de looks met hun lange haren en de meiden vielen als bakstenen voor hen. FCLOCO vindt de inspiratie in dit voetbal decennium. Het doel is om de liefde voor het mooie spel te combineren met stijlvolle mode.'' En dat heeft FCLOCO opnieuw gedaan met de onderstaande boxershorts.

 

Wil jij zelf schitteren of je tegenstander gek maken in deze voetbalboxershorts van FCLOCO, check deze te gekke boxershorts dan in de online shops van Subside Sports & Sportus! Wil je een FCLOCO boxershort winnen, dat kan hier! Dan de nieuwe collectie!!

 

IL Blucerchiati
De Il Blucerchiati is de boxershort met een design van de Italiaanse voetbalclub UC Sampdoria, ofwel Blucerchiati genoemd. Het Genuaanse Sampdoria dat zijn thuiswedstrijden speelt in het Stadio Luigi Ferraris, heeft een opvallend tenue dat bestaat uit een blauw shirt met daarop een wit-rood-zwart-witte horizontale baan. Hier komt dus ook de bijnaam Blucerchiati (blauw-geringden) vandaan!!

FC LOCO boxershorts

RosaNero
De RosaNero boxershort is de boxershort, geheel in de stijl van de Italiaanse cultclub US Palermo, ofwel Rosanero genoemd.Het Siciliaanse Palermo dat zijn thuiswedstrijden speelt in het Stadio Renzo Barbera, is natuurlijk bekend om het roze voetbalshirt. Door sommigen vervloekt en vele anderen zeer geliefd!

FCLOCO boxershort RosaNero

Ús Abe
Deze  boxershort staat geheel in het teken van Heerenveen. Uiteraard is dit ook een hommage aan een van de grootste Nederlandse voetballers aller tijden en sc Heerenveen legende Abe Lenstra. Ús Abe zoals hij ook wel genoemd wordt, heeft in zijn carrière zo'n 700 doelpunten gemaakt in ongeveer 730 wedstrijden.

FCLOCO boxershort UsAbe

Capita Catalana
De Capita Catalana is een boxershort, geheel in FC Barcelona stijl. De clubkleuren van FC Barcelona - granaatrood/ blauw - zijn wereldwijd bekend als 'Blaugrana'. De aanvoerder van FC Barcelona draagt altijd de bekende en trotse Catalaanse vlag om zijn arm, met de tekst Capità ofwel captain. In deze boxershort ben jij de ultieme aanvoerder van Barça!

FCLOCO boxershort Capitana Catalana