30 september 2016

Nieuwe Barcelona 3e shirt 2016-2017 pas 1 november te koop

Barcelona speelde in de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach op 28 september 2016 voor het eerst in het nieuwe fel turquoise 3e shirt of alternatieve uitshirt. Liefhebbers van het nieuwe shirt moeten echter tot 1 november wachten tot ze het nieuwe voetbalshirt kunnen dragen. Waar de nieuwe 3e shirts van Manchester City, AS Roma, Inter Milan en Paris Saint Germain al wel te bemachtigen zij, is dit voor het Barcelona 3e shirt nog niet het geval. En daar zal een reden voor zijn, welke door Nike in ieder geval nog niet gecommuniceerd is.

De reden hiervoor lijkt te zijn dat de club en/of Nike geen sponsorloze 3e shirts willen verkopen. Dit heeft alles te maken met het verlengen van het contract met Qatar Airways in juli 2016. Hierdoor waren Barcelona en Nike in mei genoodzaakt het shirt zonder sponsorlogo te lanceren. Beide nieuwe shirts zijn nu overigens met en zonder het logo van Qatar Foundation beschikbaar. Eenzelfde soort constructie leek echter geen optie voor zowel Nike, Barcelona als Qatar Airways, waardoor het 3e shirt alleen met het logo van de hoofdsponsor verkrijgbaar zal zijn. Doordat het contract tussen Qatar Airways en Barcelona pas in juli werd verlengd, is de productie van de nieuwe alternatieve uitshirts van de club wat vertraagd en zijn deze pas op 1 november beschikbaar! Even wachten dus... Check meer over het flitsende nieuwe turquoise Barcelona 3e shirt voor 2016-2017!

De nieuwste Barcelona shirts scoor je inclusief officiële bedrukking en met of zonder het Qatar Airways logo in deze officiële shop of in deze SHOP!

Barcelona -3e -shirt -2016-2017-1-november