14 mei 2019

Never Give Up T-Shirt van Salah populair na behalen Champions League finale

Het was vorige week een mooi moment na afloop van de wedstrijd tussen Liverpool en Barcelona op Anfield Road. Door twee doelpunten van Origi en Wijnaldum versloeg Liverpool de Catalanen met 4-0 en poetsten The Reds het 3-0 verlies van de week ervoor weg. Daardoor bereikte de club van trainer Jürgen Klopp voor het tweede opeenvolgende jaar de finale van de Champions League. De grote ster Salah kon in de return tegen Barcelona niet meespelen door een hersenschudding. Na de wedstrijd was de Egyptenaar des te meer aanwezig. In een iconisch ''NEVER GIVE UP'' t-shirt sprintte de aanvaller het veld op om het behalen van de finale met zijn medespelers vieren.

Salah Liverpool Never Give Up T-Shirts

Volgens verschillende fans was het dragen van het ''Never Give Up'' t-shirt voor de spelers een grote motivatie om te presteren tegen Barcelona. Ook verschillende celebrities waren onder de indruk van de overwinning van Liverpool. De bekende Braziliaanse schrijver van het boek The Alchemist, Paulo Coelho, postte direct na de wedstrijd een foto van Salah in zijn ''Never Give Up'' t-shirt op Twitter met de opmerkking: ''Winner.'' De Amerikaanse worstelaar, rapper en acteur John Cena postte een afbeelding op Instagram zonder opmerking. De foto sprak boekdelen. Een andere Liverpool supporter tweette: ''Salah didn’t play tonight, but he’s being talked about tonight because of the inscription on his shirt. These little details can go a long way.'' De sterspeler van Liverpool liet ook nog van zichzelf horen. Hij postte op Instagram de onderstaande foto met de legendarische woorden: ''CAPTION INCLUDED.'' 

Het t-shirt van Salah en zijn boodschap gingen direct na afloop van de wedstrijd viral onder de fans van Liverpool. Het t-shirt staat symbool voor het doorzettingsvermogen en de mentaliteit van de club en haar fans. Het t-shirt dat Salah droeg is momenteel dan ook immens populair en dat niet alleen! Er zijn naast de t-shirts ook hoodies, mokken en dekbedovertrekken met de befaamde tekst in verschillende shops beschikbaar. Het t-shirt kun je niet alleen in het zwart bestellen (die kleur die Mohammed Salah droeg) maar ook in de clubkleuren van The Reds. De Never Give Up collectie kun je vanaf nu direct bestellen in het rood, wit, zwart en grijs. In de P van het woord UP is het woord BLACKB verwerkt. 

De Salah Never Give Up t-shirts bestel je al vanaf € 24,95 in deze winkel!