De nieuwe N.E.C. voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn door N.E.C bekend gemaakt. Opvallend aan de nieuwe tenues van N.E.C. is dat JAKO vanaf volgend seizoen de teamkleding van N.E.C verzorgt. Samen met het bekend maken van de nieuwe tenues, maakte de club namelijk bekend de deal met JAKO bekend, welke in ieder geval een duur heeft van drie jaar. Naast N.E.C verzorgt de Duitse sportkledingonderneming JAKO ook de voetbalshirts en teamkleding van SC Heerenveen, FC Volendam en Heracles in Nederland en voor Lierse SK en AA Gent in Belgie. In een verklaring hierop op deze partnership stellen JAKO & N.E.C. uit te kijken naar het partnership. Voorgaande twee seizoenen verzorgde Nike nog de teamkleding van NEC.

Dan het belangrijkste: De NEC shirts van volgend seizoen. Het NEC thuisshirt 2011/2012 is opnieuw traditioneel rood en groen en bestaat evenals het huidige seizoen uit twee verticale vlakken. Het linkervlak is groen en het rechtervlak rood. Op de  linkerborst staat het logo van NEC en op het midden van de borst het logo van JAKO. De mouwen van het thuisshirt zijn zwart, evenals beide mouwen, waarop ook het logo van JAKO staat. Het voetbalbroekje dat bij dit shirt hoort is geheel zwart en bevat zowel het logo van NEC als het logo van JAKO. De kousen zijn zwart en bevatten een groene en rode baan aan de bovenkant. 

 

Het nieuwe NEC uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is geheel zwart en bevat een diagonale rode en diagonale groene baan aan de linkerkant van het shirt. Deze baan wordt op het midden van het shirt onderbroken en moet dus plaats maken voor de nieuwe hoofdsponsor van NEC. Op de linkerborst van het shirt is het logo van NEC geborduurd en op de andere borst het logo van JAKO. Ook beide mouwen van het NEC uitshirt bevatten het JAKO logo. Het voetbalbroekje dat bij het uitshirt hoort is wit, evenals de kousen. 

 

Beide nieuwe shirts hebben een klassieke uitstraling en een mooie pasvorm. Het is nog even afwachten wie de nieuwe hoofdsponsor van NEC wordt. Zodra dit bekend is, kunnen wij de nieuwe NEC shirts helemaal presenteren. Check hieronder in ieder geval de nieuwe NEC shirts. Deze shirts worden voor het eerst gedragen in de voorbereiding op het seizoen 2011/2012. Wil je één van deze NEC voetbalshirts kopen, neem dan een kijkje bij deze voetbalshop. Daar zijn de NEC shirts medio juni/juli te bestellen. 

 

Koop het hier!