Het nieuwe NEC Nijmegen thuisshirt voor het seizoen 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door de club, de supporters en teamkledingsponsor JAKO. Een maand geleden brachten wij al het nieuws dat het design van het NEC voetbalshirt tot stand is gekomen dankzij de creativiteit van de eigen supporters ?n dat de binding van de club met de stad Nijmegen een centrale rol speelt in het nieuwe ontwerp. Op initiatief van N.E.C., kledingsponsor JAKO en fansite NECTODAY.nl werd gekeken hoe supporters betrokken konden worden bij de totstandkoming van het nieuwe thuisshirt. Begin november riep voetbalclub N.E.C. daarom haar eigen supporters op om een ontwerp te maken voor het nieuwe shirt. Ook werd gevraagd om mee te denken over de tekst voor in de kraag van het nieuwe thuisshirt.

Na de wedstrijd tegen VVV werd het winnende ontwerp bekend gemaakt. In dit shirt speelt NEC de thuiswedstrijden in de Goffert gedurende het seizoen 2011-2012. Het NEC thuisshirt 2012-2013 bestaat opnieuw uit een rood vlak aan de rechterzijde en een groen vlak aan de linkerzijde van het shirt. Verder kent het shirt verschillende zwarte details. Zo zijn de zijkanten van het NEC shirt zwart, evenals de mouwen en de onderkant van het voetbalshirt. De onderkant van het shirt wordt gekenmerkt door een silhouet van de stad Nijmegen. De mouwen van het shirt bevatten het logo van teamkledingsponsor JAKO en subsponsor Personato. Het logo van JAKO staat ook op het midden van de borst. Op het midden van het shirt is het logo van hoofdsponsor Voorschotje.nl te vinden op de linkerborst is het embleem van NEC geborduurd. De kraag is voor de helft groen en voor de helft rood en bevat een zwarte omlijning. Bovendien staat in de kraag de tekst: ''Weer trekken wij ten strijde voor rood, zwart en groen.''

Check hieronder de foto's van het NEC Nijmegen thuisshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Mei 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Check daar ook de NEC voetbalshirts van het seizoen 2011-2012.

Koop het hier!

NEC nijmegen thuisshirt 2012-2013


NEC thuisshirt 2012-2013