Een positieve trend met betrekking tot de designs van voetbalshirts. Nadat AZ een aantal weken geleden heeft aangegeven dat de supporters van de club betrokken worden bij het ontwerp van de voetbalshirts voor het seizoen 2012/2013, heeft N.E.C. dit initiatief gevolgd. Voor het ontwerp van het nieuwe shirt doet de club uit Nijmegen een beroep op de creativiteit van haar supporters. De komende weken mag iedereen een ontwerp insturen.

Op initiatief van N.E.C, kledingsponsor JAKO en fansite NECToday.nl, dat via „Shirtontwerpen Luchtalarmdag‟ al lange tijd diverse designvoorstellen deed, is gekeken hoe de supporters kunnen worden betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe thuisshirt van N.E.C. Iedere N.E.C. supporter in hart en nieren kan de komende weken een ontwerp maken en sturen naar N.E.C. Check hier de instructies en voorwaarden overigens.


Een selectiecommissie, bestaande uit onder andere Mark Verhoeven (Oud N.E.C., Manager UEFA 2012 bij Pro Sport), Patrick Pothuizen (oud N.E.C.), Simone Kemming (Supportersvereniging), Henri Peters (fashion expert, eigenaar van De Tempel) en Gábor Babos (aanvoerder N.E.C.) maken vervolgens een keuze voor maximaal vijf thuisshirts. Deze vijf ontwerpen worden op woensdag 30 november gepubliceerd op onder andere de N.E.C. website, sociale media, N.E.C TV en lokale media. Iedereen heeft vervolgens tot en met 8 december de mogelijkheid om een keuze te maken voor zijn of haar favoriete shirt en bijbehorende kraagtekst. Stasiu Teunissen, Marketing Manager bij N.E.C.:"

Wij namen alvast een kijkje bij NECToday.nl en dat kon ons alvast bekoren! Check hieronder een aantal designs, die de supporters van NEC vorig jaar gemaakt hebben. Zodra de mogelijke designs van de shirts van volgend seizoen door de club of NECToday.nl zijn gepubliceerd, hebben wij weer nieuws! Kijk en geniet!

Wil je de huidige NEC voetbalshirts kopen, klik dan hier!

 

NEC shirt ontwerp 2012/2013