17 juli 2011

NAC Breda voetbalshirts 2011/2012

Een maand geleden publiceerden wij al de nieuwe voetbalshirts van NAC. Echter dit betroffen de trainingsshirts van NAC Breda. Dit weekend zijn de shirts van NAC officieel bekend gemaakt. Het NAC thuisshirt heeft traditioneel een gele voorkant en wordt verder gekenmerkt door de zwarte diagonale baan van de linkerschouder naar de rechteronderkant van het shirt. Deze baan wordt op het midden van het shirt onderbroken door het logo van hoofdsponsor Sunweb. De mouwen bevatten verder een witte baan, welke over de schouders naar de onderkant loopt. Aan de onderkant van de zwarte mouwen staat het logo van de nieuwe teamkledingsponsor Patrick.

Het NAC thuisshirt bevat verder een zwarte V-hals en bevat op de zijkanten een dunne witte lijn. Op de linkerborst staat het logo van NAC Breda en op de andere borst staat het logo van Patrick. Het thuisshirt van NAC wordt gecomplementeerd door een zwart broekje met witte lijnen aan de zijkanten en witte kousen.

Het NAC uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is wit en heeft verder precies hetzelfde design als het NAC thuisshirt. De dunne witte lijn is op het uitshirt alleen ingeruild voor een gele lijn. De uitshirts van NAC worden gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje met een gele lijn aan de zijkanten en zwarte kousen. Naast het ontwerp is ook het materiaal van de shirts aangepast. Het gebruik van lycra-polyester zorgt ervoor dat de shirts strak rond het bovenlijf van de spelers zitten. Het gebruik van dit slim-fit-materiaal heeft ook een nadeel: het is niet mogelijk om op dit materiaal logo's te stikken of persen. Het logo is dus meegeprint op de shirts. Dit overigens niet geheel naar wens van zowel NAC als Patrick, voor volgend jaar zal dus een oplossing gezocht worden om én strakke shirts te hebben én een geborduurd logo te kunnen voeren.

 

Check hieronder de foto van de NAC thuis- en uitshirts 2011/2012. Deze voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!

 

NAC thuisshirt 2011/2012