Het nieuwe NAC Breda uitshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de Belgische teamkledingsponsor Patrick en de club uit Breda. In dit voetbalshirt speelt de equipe van John Karelse de Eredivisie uitwedstrijden in het Rat Verlegh Stadion gedurende het seizoen 2012/2013. Het NAC uitshirt is overwegend wit en bevat verschillende zwarte en gele details. Zo is het shirt voorzien van een diagonale gele baan over het shirt en zijn de zijkanten voorzien van twee dunne gele lijntjes.. De gevouwen kraag met kleine V-hals en de helft van de mouwen zijn zwart.

De rechter borst en de mouwen zijn voorzien van het Patrick logo en de linker borst bevat een authentiek NAC logo. NAC Breda bestaat dit jaar namelijk 100 jaar.
De achterkant van het shirt bevat bovendien dit logo en is ook voorzien van de tekst: ''Honderd jaren lang al is ons NAC.''  Hoofdsponsor Into Telecom staat op het midden van het NAC shirt. De achterkant van het voetbalshirt is bovendien voorzien van het logo van subsponsor Goodmorning.

De nieuwe NAC Breda uittenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met twee gele lijnen aan de zijkanten. Ook het authentieke logo van NAC en het logo van Patrick staan op het short. De kousen zijn overwegend wit met zwarte en gele details. Check hieronder de foto's van het nieuwe NAC Breda uitshirt 2012/2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!

NAC Breda uitshirt 2012/2013

NAC Breda voetbalshirts 2012/2013