Het nieuwe NAC Breda thuisshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de Belgische teamkledingsponsor Patrick en de club uit Breda. In dit voetbalshirt speelt de equipe van John Karelse de Eredivisie thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion gedurende het seizoen 2012/2013. Het NAC shirt is traditioneel geel met zwarte details. Zo is het shirt voorzien van een diagonale zwarte baan over het shirt. Ook de gevouwen kraag met kleine V-hals en de helft van de mouwen zijn zwart. De rechter borst en de mouwen zijn voorzien van het Patrick logo en de linker borst bevat een authentiek NAC logo. NAC Breda bestaat dit jaar namelijk 100 jaar.

De achterkant van het shirt bevat bovendien dit logo en is ook voorzien van de tekst: ''Honderd jaren lang al is ons NAC.''  Hoofdsponsor Into Telecom staat op het midden van het NAC shirt. De achterkant van het voetbalshirt is bovendien voorzien van het logo van subsponsor Goodmorning.

De nieuwe NAC Breda tenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met twee witte lijnen aan de zijkanten. Ook het authentieke logo van NAC en het logo van Patrick staan op het short. De kousen zijn overwegend wit met zwarte en gele details. Check hieronder de foto's van het nieuwe NAC Breda thuisshirt 2012/2013. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!NAC thuisshirt achterkant 2012-2013