Moldavië voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Moldavië en kledingsponsor JAKO hebben deze week de nieuwe Moldavië voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Moldavische voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in de periode 2022-2023. Ook dit jaar is JAKO weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Moldavië voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds mid jaren '90 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal.

Moldavië thuisshirt 2022-2023

Het Moldavië thuisshirt 2022-2023 is volledig blauw en bevat op de body van het voetbalshirt een all-over print van Moldavische patronen. De mouwen van het voetbalshirt zijn blauw en bevatten aan de onderkant een witte band met daarin een ander patroon. Dit patroon komt ook weer terug in de band op de zijkanten van het voetbalshirt. Het tenue is daarnaast uitgerust met een witte v-hals met aan de achterzijde een witte band. Op het midden van de borst staat het logo van JAKO en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond, de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF). De rechterborst is uitgerust met het wapen (coat of arms) van het land. Het Moldavië thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band met daarin opnieuw een typisch Moldavisch patroon. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en JAKO. De kousen van het Moldavië thuistenue zijn ook volledig blauw.

Moldavië uitshirt 2022-2023

Het Moldavië uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De body van dit voetbalshirt is geel en bevat dezelfde print als op het thuistenue. De mouwen van het uittenue zijn wit met aan de onderkant een witte band met gele print. Dit patroon komt ook weer terug op de zijkanten van het voetbalshirt. Alle logo's en badges staan op dezelfde plek als op het thuistenue & ook dit voetbalshirt is uitgerust met een v-hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping met gele print. De kousen zijn ook geel. Moldavië draagt tijdens sommige uitwedstrijden het alternatieve uitshirt. Het Moldavië 3e voetbalshirt 2022-2023 is volledig rood en heeft ook hetzelfde template als de twee andere voetbalshirt. Het tenue bevat een all-over print op de body en de mouwen worden afgesloten door een witte band. De band aan de zijkanten van het tenue is ook wit met de rode Moldavische print. Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn ook rood/wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Moldavië voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Epureanu, Ionita, Nicolaescu, Rabciuk, Posmac, Armas en nog meer spelers.

Moldavië voetbalshirt bestellen

Alle nieuwe Moldavië voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Moldavië voetbalshirt direct in deze SHOP! 

Moldavië voetbalshirts 2022-2023

Moldavië voetbalshirts 2022-2023