29 september 2016

Moldavië voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Moldavië zijn afgelopen maand officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JAKO en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe shirts speelt het nationale elftal van Moldavië de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Moldavië is ingedeeld in een poule met Wales, Oostenrijk, Servië, Ierland en Georgië. In samenwerking met het Duitse sportmerk lanceerde de voetbalbond van het land drie verschillende voetbalshirts. Alle shirts hebben hetzelfde template. We bespreken ze hieronder.

Moldavië thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Moldavië thuisshirt voor 2016-2017 is blauw en bevat een klassieke polo kraag in het wit. Bovendien bevat het shirt een witte bies aan de onderkant van de mouwen en is het shirt aan de zijkanten uitgerust met een brede witte strip, waarin een opvallende print van een Moldavisch reliëf is verwerkt. De rechter borst is uitgerust met het wapen van het land, terwijl de linker borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond: FMF (Federația Moldovenească de Fotbal). Op het midden van het nieuwe shirt prijkt het logo van kledingsponsor JAKO. Het nieuwe tenue van Moldavië wordt gecompleteerd een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Moldavië uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Moldavië heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is dan overwegend geel. Ook dit shirt bevat een witte polo kraag en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het shirt zijn ook uitgerust met een strip in het wit, waarin een print van het speciale reliëf is verwerkt. De logo's of emblemen van het land, de voetbalbond en JAKO staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een geel short en gele kousen. Daarnaast heeft Moldavië nog een 3e shirt. Ook dit shirt bevat hetzelfde template en is geheel rood met een rood short en rode kousen. De kraag van het shirt is wit.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Moldavië voetbalshirts van JAKO. Deze kan je helaas vooralsnog nergens kopen! Mocht dit wel het geval zijn, dan hebben we weer nieuws! Check andere shirts van Europese landen in deze shop!Moldavie -voetbalshirts -2016-2017

Gerelateerd nieuws