22 januari 2016

Millonarios voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Colombiaanse voetbalclub Millonarios zijn vandaag officieel gelanceerd door de Colombiaanse club en kledingsponsor Adidas. Dit betreffende voetbalshirts van de club ter ere van het 70 jarig bestaan en in deze shirts speelt Millonarios de wedstrijden in de Colombiaanse Categoria Primera A gedurende 2016. Thuishaven van de club is het Estadio El Campin in Bogota. Tegelijkertijd heeft de club het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd. We bespreken ze allebei.

Millonarios thuisshirt 2016

Het nieuwe Millonarios thuisshirt 2016 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de klassieke polo kraag. Over de mouwen lopen de witte trademark strepen van Adidas en ook de rechter borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor. Op de andere borst staat het logo van de club en daaronder een verwijzing naar het 70 jarig bestaan van de Colombiaanse club uit Bogota: 70 anos. De club werd namelijk in 1946 opgericht en bracht één van de beste voetballers allertijden voort: Alfredo Di Stefano. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Pepsi.

Millonarios uitshirt 2016

Het nieuwe Millonarios uitshirt 2016 heeft hetzelfde template als het thuisshirt en is donker grijs. Verder bevat het shirt dunne verticale strepen over het shirt en hebben de schouders een iets lichtere tint grijs. De Adidas strepen over de mouwen zijn wit en het shirt bevat een klassieke polo kraag. De logo's van de club, Adidas, en Pepsi staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Check hieronder de foto's van de nieuwe Millonarios voetbalshirts 2016.

Helaas weten we vooralsnog niet waar de Millonarios voetbalshirts te koop zijn. Zodra we dit weten, hebben we meer nieuws. De nieuwste shirts van Zuid Amerikaanse clubs scoor je altijd bij Subside Sports! Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Millonarios -thuisshirt -2016

Millonarios -uitshirt -2016