Dit zijn de Millonarios FC voetbalshirts 2024

De Colombiaanse voetbalclub Millonarios Fútbol Club en kledingsponsor Adidas hebben de nieuwe Millonarios voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de kampioen de Colombiaanse Categoría Primera A, beker en Copa Libertadores wedstrijden. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Millonarios voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2009.

Millonarios thuisshirt 2024

Het Millonarios FC thuisshirt 2024 is weer overwegend donkerblauw en heeft een standaard adidas template. Het voetbalshirt bevat een design van zeshoeken (hexagon), welke dunne diagonale en horizontale lijnen bevatten. Deze lijnen hebben een andere tint blauw. Verder bevat het thuisshirt gouden details, als verwijzing naar de prijzenkast van de club. De club werd zestien keer kampioen van Colombia en won vier keer de beker. De gouden accenten komen terug in de adidas strepen op de schouders en de band op de zijkanten van het tenue. Het voetbalshirt heeft een ronde hals. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het clublogo, op het midden prijkt het logo van sponsor ANDINA en ter hoogte van de schouders staat het logo van Wplay.co. Dit logo staat ook op de achterzijde, evenals het logo van CAFAM. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De nieuwe adidas Millonarios FC voetbalshirts kun je vooralsnog alleen in de officiële fanshop. Ben je op zoek naar een t-shirt of een hoodie om de club mee aan te moedigen? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Millonarios FC voetbalshirts 2024
Dit zijn de Millonarios FC voetbalshirts 2024
Dit zijn de Millonarios FC voetbalshirts 2024