Miami FC voetbalshirts 2023

De Amerikaanse voetbalclub Miami FC en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Miami FC voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Amerikaanse voetbalclub de USL Championship wedstrijden in 2023. De USL Championship betreft het tweede voetbalniveau van de Verenigde Staten. Sinds 2015 is Macron de kledingsponsor van The Miami Football Club en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Riccardo Silva Stadium.

Miami FC thuisshirt 2023

In de Verenigde Staten hebben alle voetbalshirts een speciale titel en het Miami FC thuisshirt 2023 heeft als titel ''The 305 Home Kit''. 305 is het netnummer van de stad Miami. Het voetbalshirt is lichtblauw met oranje accenten. De moderne polokraag van het voetbalshirt is oranje en hetzelfde geldt voor het patroon ruiten op de bovenkant van het tenue. Deze ruiten worden steeds kleiner naar de onderkant van het tenue en symboliseren de energie van de stad, de art deco heritage en de lokale bevolking. De achterkant van het Miami FC thuistenue bevat ook een opvallende all-over print. Dit betreft een print van een deel van de stadskaart in art-deco stijl. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt bevindt zich een cirkel met daarin het cijfer 305. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Hoofdsponsor Helbiz versiert het midden van het Miami FC thuistenue 2023. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met oranje details.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Miami FC voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Miami FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Miami FC voetbalshirts 2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van de voetbalshirts is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 83,-. Check ook andere Macron voetbalshirt in deze SHOP! 

Miami FC thuisshirt 2023

Miami FC thuisshirt 2023

Miami FC thuisshirt 2023