Miami FC voetbalshirts 2022-2023

De Amerikaanse voetbalclub Miami FC en kledingsponsor Macron hebben afgelopen weekend de nieuwe Miami FC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Miami FC de USL Championship en bekerwedstrijden in 2022-2023. Miami FC is in 2015 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden in het Riccardo Silva Stadium. Macron is sinds de oprichting van de club de kledingsponsor van het team. Deze nieuwe voetbalshirts moeten niet verward worden met de Inter Miami FC voetbalshirts 2022-2023. Dit is een andere club. 

Miami FC thuisshirt 2022-2023

Het Miami FC thuisshirt 2022-2023 is door de club en Macron omgedoopt tot het ''305 home jersey.'' Dit is een verwijzing naar de area code van de stad. Het voetbalshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de golven die in het materiaal van het voetbalshirt gedrukt zijn. Deze golven zijn geïnspireerd door de golven van de Biscayne Bay. Verder bevat het thuistenue een witte henley collar en is de band aan de onderkant van de mouwen een combinatie van oranje en wit. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club uit Florida. In de nek van het voetbalshirt is ook een tekst verwerkt. Dit betreffen alle wijken van de stad Miami. Hier bevindt zich ook een oranje badge met het getal 305. Op de voorkant prijkt het logo van hoofdsponsor Helbiz. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en lichtblauwe kousen met witte en oranje accenten.

Miami FC uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Miami FC uitshirt 2022-2023 heeft als titel ''La Ciudad.'' Het voetbalshirt is blauw en bevat op de borst een print van de skyline van de stad met daarbij ook weer de namen van de wijken in de stad. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn een combinatie van lichtblauw en wit en in de nek op de achterzijde van het uittenue bevindt zich ook weer de 305 badge. De logo's van de club, Macron en sponsor Helbiz staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met lichtblauwe en witte details. Zoals alle Macron voetbalshirts zijn de nieuwe Miami FC voetbalshirts gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van petflessen. In dit materiaal heeft het merk de mPerformance technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Miami FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Walker, Perez, Antonelli, Williams, da Silva, Ariel Martinez, Craig en nog meer spelers.

Miami FC voetbalshirt bestellen

De Macron Miami FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 80,-. Directe levering!

Bestel de Miami FC voetbalshirts in de officiële MACRON SHOP! 

Miami FC thuisshirt 2022-2023

Miami FC uitshirt 2022-2023

Miami FC voetbalshirts 2022-2023 detail