Manchester United uitshirt 2021-2022

Veerkracht, moed en opstandigheid! Deze drie woorden omschrijven niet alleen de mentaliteit van de spelers en supporters van Manchester United, maar zijn ook het thema van de Manchester United voetbalshirts voor dit seizoen. Vandaag lanceerden de club en adidas het nieuwe Manchester United uitshirt 2021-2022 met het motto: ''Resilience – Courage- Defiance'' en als we naar het design van het nieuwe uittenue kijken, kan dat ook met recht gezegd worden. In dit tenue speelt het elftal van manager Ole Solskjaer de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. In sommige uitwedstrijden draagt United het 3e shirt

Manchester United uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe adidas Manchester United uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het talent van de jeugd en de ongelooflijke prestaties die bereikt kunnen worden wanneer je doet waarin je gelooft, je zelfvertrouwen hebt en durft! Talenten als Rashford en Greenwood zijn hier het levende bewijs van! Het design van het energieke uitshirt symboliseert dit en opvallend genoeg hebben ''The Mancunians'' eenzelfde soort shirt ook al gedragen 30 jaar geleden. Het ''snowflake'' /sneeuwvlokken voetbalshirt, het uitshirt van de periode 1990-1992 is namelijk weer terug! Dit was de eerste periode waarin adidas kledingsponsor van Manchester United was. Deze functie had het merk van 1980 tot 1992 en sinds 2015 vervult het Duitse sportmerk deze functie weer. In 1990-1991 won de club een belangrijke prijs, namelijk de Europa Cup II. Met spelers als Steve Bruce, Pallister, Bryan Robson, Paul Ince, Mark Hughes en Lee Sharpe won de club van manager Alexander Ferguson met 2-1 van het FC Barcelona van Johan Cruijff in de Kuip.

Waar het Manchester United uitshirt 1990-1992 een all-over print had van bladvormige graphics, zijn de graphics dit jaar vertaald naar zigzag strepen met schaduw in verschillende tinten blauw en wit. Het Manchester United uittenue bevat verder een ronde witte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Daarnaast is het tenue voorzien van rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van United. De adidas strepen op de schouders zijn rood en deze kleur komt ook weer terug in de sponsorlogo's op het tenue. De rechterborst bevat het adidas performance logo, op het midden van het tenue prijkt de nieuwe hoofdsponsor TEAMVIEWER en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor KOHLER. De linkerborst bevat traditiegetrouw de badge van de club.  Het Manchester United uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten fel rode adidas strepen en op de pijpen ook de logo's van de club en adidas in het rood. De kousen zijn wit met een design van flitsende dunne, verticale lijnen, geïnspireerd door het design van het voetbalshirt. De adidas strepen aan de bovenkant van de kousen zijn ook rood en hetzelfde geldt voor de duivel uit het clublogo van United.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de nieuwe Manchester United voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic tenues bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica tenues de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues vallen strakker, zijn wat lichter en bevatten bovendien een ronding aan de onderkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Manchester United uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door Sancho, Pogba, Fernandes, Cavani, Rashford, van de Beek, Lingard, Maguire, Martial, Elanga en nog meer spelers of check het Manchester United thuisshirt 2021-2022

Manchester United uitshirt 2021-2022

Het adidas Manchester United uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. De prijzen zijn hoe dan ook hetzelfde als de tenues van afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het uitshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze webshops kun je de tenues van Manchester United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Manchester United voetbalshirt in de Manchester United fanshop (inclusief bedrukking)

of deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester United uitshirt 2021-2022

Manchester United uitshirt 2021-2022

Manchester United uitshirt 2021-2022