15 juli 2021

Manchester United thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe adidas Manchester United thuisshirt 2021-2022 is officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas met de leus ''Strength, resilience, passion & confidence.'' In dit voetbalshirt speelt het team van trainer Ole Gunnar Solskjær de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende 2021-2022. Adidas is opnieuw de producent van de Manchester United tenues.  Het Duitse sportmerk is sinds 2015 de kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot 2025.

De symboliek 

Strength (kracht), resilience (veerkracht), passion (passie) en confidence (vertrouwen), het is verweven in het DNA van de club, de stad, de levensstijl van de supporters en dat al generaties lang. Het is iets wat je niet bij iedere club vindt. Het is Manchester United! Het nieuwe Manchester United thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de successen van de club en de stad. Beide werelden zijn met elkaar versmolten in het nieuwe thuistenue van ''The Mancunians.'' Qua design is het tenue vooral geïnspireerd door de legendarische voetbalshirts van de jaren '60, de voetbalshirts die gedragen werden door legendes als George Best, Sir Bobby Charlton en Denis Law. Het tenue eert deze helden, die de weg hebben gebaand om de prijzenkast van de club te vullen! Nu is het tijd voor een nieuwe generatie om een stempel te drukken!

Het design en de technologieën

Genoeg symboliek, we bespreken natuurlijk ook graag het design van het nieuwe Manchester United thuisshirt. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de de vlakken, waarin telkens twee verticale banen zijn verwerkt. Deze banen symboliseren het DNA van de club. Het tenue bevat verder verschillende witte accenten. Dit betreft een retro tint wit en is bijna beige. De ronde hals heeft deze kleur en ook de drie adidas strepen op de schouders en mouwen zijn effen wit. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van adidas prijkt in het wit op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Vanaf dit seizoen hebben ''The Red Devils'' een nieuwe shirtsponsor: TeamViewer. Het technologiebedrijf en de directie van de club tekenden een contract voor de duur van vijf seizoenen, waardoor het logo van TeamViewer in ieder geval tot de zomer van 2026 op de Manchester United voetbalshirts staat. TeamViewer volgt Chevrolet op, dat sinds 2014 de shirtsponsor was. Het logo van subsponsor Kohler staat sinds 2018 op de linkermouw en dus ook dit seizoen. Verder bevat het tenue nog verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een gouden taping met daarin de tekst: YOUTH - COURAGE - SUCCESS. In de nek op de achterzijden van het tenue is de duivel uit het clublogo verwerkt. 

Het Manchester United thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een effen wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de pijpen staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn zwart met aan de bovenkant een wit vlak met daarin drie rode adidas strepen. Het midden van de kousen bevat ook een witte band, waarin een rode lijn is verwerkt. De nieuwe tenues van Manchester United zijn ook weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de AeroReady technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De match voetbalshirts zijn alleen wat lichter en vallen strakker. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Manchester United thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sancho, Pogba, Rashford, Cavani, Bruno Fernandes, Maguire, Martial, Greenwood, Lingard, Shaw en andere spelers en check ook het Manchester United uitshirt en 3e shirt 2021-2022. 

Manchester United thusishirt 2021-2022 bestellen

Het adidas Manchester United thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, Lm XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic tenue, dat alleen voor volwassenen beschikbaar is, heeft een prijs van € 129,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je de Manchester United tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Daarbij wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde printing als de spelers op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Manchester United voetbalshirt in deze Manchester United fanshop (inclusief bedrukking en badges )

of de adidas SHOP

of deze winkel! 

Manchester United thuisshirt 2021-2022

Manchester United voetbalshirt 2021-2022