Komend seizoen zal Manchester United aantreden in voetbalshirts van het merk adidas. De komende dertien jaar zal Manchester United schitteren in de wedstrijdshirts en trainingskleding van het Duitse merk. De ploeg uit Manchester zal met de deal per seizoen € 95 miljoen opstrijken. Het nieuwe uitshirt van adidas, waar Manchester United in gaat schitteren is vandaag uitgelekt. In dit voetbalshirt zal Manchester Untied in het seizoen 2015-2016 mogelijk aantreden in Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden.

Manchester United uittenue 2015-2016

Het nieuwe Manchester United uitshirt 2015-2016 is geheel wit en bevat een rode v-hals met een subtiele zwarte lijn. Ook de Adidas trademark strepen over de mouwen zijn rood. Deze details zijn gebaseerd op de uitshirts van United in de jaren '90, rondom de periode dat Ryan Giggs zijn debuut maakte voor de club. Ook bevat het shirt aan de onderkant een band met daarop de contouren van de stad Manchester. Ook dit design kwam terug in de voetbalshirts van de jaren '90. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het rood. Adidas is de nieuwe kledingsponsor van Manchester United en is de opvolger van Nike. Daarmee is Adidas de komende tien jaar verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van United. Hier betaalt het Duitse sportmerk naar verluid € 95 miljoen per jaar voor. Eerder was Adidas al kledingsponsor van Manchester United in de periode 1980-1992. De andere borst bevat het logo van Manchester United en op het midden van het shirt staat het logo van hoofdsponsor Chevrolet. Chevrolet is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van Manchester United. Opvallend is dat het nieuwe Manchester United uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkant de drie rode trademark strepen van Adidas. Bovendien is het short uitgerust met het logo van Adidas in het rood en het logo van de club. De kousen van het nieuwe Manchester United uittenue zijn wit met aan de bovenkant de drie rode strepen van het Duitse merk en op het midden van de sokken twee rode banen, welke wordt gescheiden door een zwarte baan. Ook staat de duivel uit het logo van de club op de sokken. Check hieronder de foto's van de nieuwe Manchester United uitshirts en tenues voor 2015-2016, waarin sterren als Depay, Blind, Rooney, Schneiderlin, Rojo, Mata, Jones, Shaw, Herrera en nog meer sterren zullen schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe Manchester United thuisshirt 2015-2016 officieel gelanceerd.

Manchester United uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of € 84,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 64,95. Het Manchester United voetbalshirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de sterspelers van Manchester United. Check in het overzicht hiernaast ook de andere beschikbare Manhcester United producten. Gratis verzending en directe levering!

Koop het Manchester United uitshirt in de online Manchester United shop van Adidas

of in de online Manchester United voetbalshop! 

 

Manchester -united -uitshirt -2015-2016-blind

United -uitshirt -2015-2016

Bron foto's: news.adidas.com