4 januari 2021

Manchester United trainingsshirts 2021

Adidas en Manchester United hebben afgelopen week de Manchester United trainingsshirts 2021 officieel gepresenteerd. Deze twee nieuwe trainingsshirts worden door ''The Mancunians'' alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Het oranje trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het zwart/rode Manchester United pré match top tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden in 2021. De nieuwe collectie bevat bovendien een nieuw, oranje Manchester United trainingspak.

Oranje Manchester United trainingsshirt 2021

Het Manchester United trainingsshirt 2021 is dus geheel oranje en heeft verder alle kenmerken van het Condivo 20 template van adidas. Dit komt tot uiting in de adidas strepen op de schouders en mouwen. Kenmerkend aan het template is dat de strepen op beide mouwen een andere kleur hebben. Op de rechtermouw zijn de strepen zwart en op de andere mouw wit. Dit zijn ook de kleuren van de logo's op de borst. De rechterborst is voorzien van het adidas logo in het zwart en het logo van de club is wit. Ook het logo van sponsor en verzekeringsmaatschappij AON op het midden van het voetbalshirt is wit. Een ander kenmerk van het Condivo 20 template is de brede, ronde hals van het trainingsshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje.

Manchester United warming-up shirt 2021

Het Manchester United warming-up shirt 2021 heeft zoals alle inloopshirts een wat opvallender design. Dit trainingsshirt wordt namelijk gekenmerkt door de all-over camouflage print in het rood/zwart. Het warming-up shirt is verder voorzien van een ronde, zwarte hals en alle logo's op het warming-up shirt zijn wit. Een uitzondering hierop vormt het logo van de club. Deze is een combinatie van zwart en wit. Bovendien is het warming-up shirt voorzien van een ronde hals en ontbreken de adidas strepen op de mouwen. Tijdens de warming-up dragen de spelers van Manchester United vaak al de wedstrijdbroekjes. Dit shirt is dus ook perfect te combineren met het wedstrijdbroekje. Beide nieuwe trainingsshirts zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Manchester United trainingsshirt 2021 bestellen

De nieuwe Manchester United trainingsshirts 2021 kun je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. Het trainingsshirt is voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95. De warming-up shirts bestel je vanaf € 54,95 en de de trainingsbroekjes vanaf € 34,95. Check ook andere trainingskleding van de club in de onderstaande winkels.

Bestel het Manchester United trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Manchester United warming-up shirt 2021