8 juli 2021

Manchester United trainingsshirts 2021-2022

De spelers van Manchester United dragen dit seizoen een zwart trainingstenue. Dit trainingstenue werd vandaag tegelijkertijd met alle andere items uit de officiële Manchester United trainingscollectie officieel gepresenteerd. Het trainingsshirt wordt door de Engelse topclub gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, FA Cup, Premier League en League Cup wedstrijden in 2021-2022.

Zwart Manchester United trainingsshirt 2021-2022

Het adidas Manchester United trainingsshirt 2021-2022 heeft het bekende adidas TIRO21 template. Ieder jaar introduceert adidas een nieuw template en gebruikt dit voor de trainingstenues van alle profclubs waarvan het kledingsponsor is. Deze trainingstenues hebben in de basis dus dezelfde kenmerken, maar dan met andere logo's en in een andere kleurencombinatie. Het Manchester United trainingsshirt 2021-2022 is volledig zwart en bevat een ronde hals met aan de achterkant een rode band. De adidas trademark strepen lopen dit jaar over de gehele lengte van de mouwen, maar hebben een opvallend design. Aan de bovenkant van de mouwen zijn de strepen rood en vanaf het midden van de mouwen worden de strepen afgebroken en vervagen deze in een andere tint. Dit is kenmerkend voor het TIRO template. De logo's van adidas en de club op de borst zijn respectievelijk wit en zwart/wit. De achterkant van het trainingstenue is iets langer, voor de optimale bescherming. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Deze stripes hebben hetzelfde verloop als op de mouwen van het trainingstenue.

Manchester United polo 2021-2022

In de voorbereiding op de wedstrijden dragen de spelers van Manchester United een officiële adidas polo. Deze polo wordt vaak gecombineerd met het presentatiepak en heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingstenue. De polo heeft vrijwel hetzelfde design als het trainingsshirt, met als verschil dat de polo is uitgerust met een moderne polokraag met twee knopen en de stof van de polo een combinatie van katoen (58%) en polyester (42%) betreft. De trainingstenues bestaan voor 100% uit polyester. Zowel het trainingstenue als de wedstrijdpolo zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Manchester United trainingsshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sancho, Cavani, Fernandes, Pogba, Van de Beek, Maguire, Greenwood, Martial, Lingard en nog meer spelers en check ook het zwarte Manchester United trainingspak 2021-2022

Manchester United trainingsshirt bestellen

Het Manchester United trainingsshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De polo is alleen beschikbaar voor volwassenen en is € 44,95. Check ook andere nieuwe United trainingskleding in deze webshops! Directe levering!

Bestel het Manchester United trainingsshirt 2021-2022 direct in deze FANSHOP!

of deze winkel!

of de adidas SHOP!

Manchester United trainingsshirt 2021-2022

Manchester United polo 2021-2022