7 augustus 2015

Manchester United trainingspak 2015-2016

En ook het nieuwe Manchester United trainingspak 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club die onder leiding staat van Louis van Gaal. In dit trainingspak werken de spelers van United de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden af gedurende het seizoen 2015-2016. Opvallend aan het nieuwe trainingspak is dat het pak niet uit een trainingsjack en trainingsbroek bestaat, maar uit een losse sweater (met rits) en een trainingsbroek. Uiteraard bespreken we het nieuwe pak in dit blog en geven we daarna informatie waar je het nieuwste Manchester United trainingspak kunt kopen!

Manchester United trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Manchester United trainingspak 2015-2016 is overwegend blauw en bestaat dus uit een trainingssweater en een trainingsbroek. De trainingssweater van het pak is geheel blauw en is uitgerust met dunne verticale strepen over de borst. Hiermee is de sweater gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template van de Duitse kledingsponsor. Verder wordt de sweater van het trainingspak gekenmerkt door de hoge hals, welke een diagonale rits bevat aan de linkerkant. Uiteraard is de trainingssweater uitgerust met rode details. Deze rode details komen terug in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen en in de logo's van Adidas en The Mancunians op de borst. Ook de onderkant van de sweater bevat een rode band. AON staat als sponsor op alle trainingskleding van Manchester United, terwijl op de voetbalshirts van de club Chevrolet als hoofdsponsor staat. De achterkant bevat overigens de duivel uit het logo van de club onder de nek. Het nieuwe Manchester United trainingspak wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek, waarop ook de logo's van Manchester United en Adidas in het fel rood staan. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en bevat de onderkant van de trainingsbroek ook ritsen, zodat je je voetbalschoenen makkelijk uit kunt doen. Verder wordt de broek gekenmerkt door de strakke pijpen, zodat de broek strak om de kuiten en enkels valt. De Manchester United trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van United optimaal kunnen presteren, doordat het een ventilerend effect heeft en er bovendien voor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United trainingspak 2015-2016, welke gedragen wordt door sterren als Rooney, Blind, Depay, Schneiderlin, Herrera, Mata, Januzaj en nog meer sterspelers

Manchester United trainingspak 2015-2016 kinderen kopen

Het nieuwe Manchester United trainingspak 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de officiële Manchester United shop van Adidas. Zoals gezegd kan je de sweater en trainingsbroek als los item kopen. De sweater heeft een prijs van € 65,- in volwassen maten en van € 50,- voor kinderen. De trainingsbroek heeft een prijs van € 50,- voor volwassenen en € 45,- voor kinderen. Wil je liever het Manchester United presentatiepak, check dan hier. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Manchester -united -trainingspak -2015-2016

Manchester -united -training -pak -2015-2016