Het Manchester United thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gepresenteerd door "The Mancunians" en de nieuwe kledingsponsor adidas. Adidas is met ingang van 1 augustus kledingsponsor van Manchester United. Zij zullen "The Mancunians" de komende dertien jaar kleden. Adidas betaalt hier €95 miljoen euro per jaar voor. Zij nemen hiermee de functie van Nike over dat Manchester United kleedde van 2002 tot 2015. Adidas was ook al kledingsponsor van "The Mancunians" van 1980 tot 1992. Manchester United zal het nieuwe thuisshirt dragen gedurende Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het seizoen 2015-2016. Thuishaven van de club is Old Trafford. Het nieuwe adidas thuisshirt is overwegend rood en kent daarnaast ook witte en zwarte details.

Manchester United thuisshirt 2015-2016 Adidas

Het nieuwe Manchester United thuisshirt 2015-2016 is gebaseerd op designs van het Manchester United thuisshirt van de jaren '80. Het Manchester Untied voetbalshirt kent simpel design en een overwegend rode body. Ook de mouwen zijn rood. Het voetbalshirt wordt versierd met een witte v-hals. Deze v-hals bevat ook zwarte en rode accenten. Over de schouders en een deel van de mouwen lopen de bekende witte adidas Trademark strepen. De strepen stoppen halverwege de mouwen. De mouwen worden afgesloten met een witte brede bies. De rechterborst wordt versierd met een wit adidas logo, terwijl de linkerborst is uitgerust met het logo van Manchester United. Hoofdsponsor Het logo van hoofdsponsor Chevrolet staat gedrukt op het midden van het voetbalshirt. Chevrolet is sinds 2014-2015 hoofdsponsor van "The Mancunians". Verder bevat de onderkant van het Manchester United shirt een speciale band met daarop de contouren van de stad Manchester, welke bekend staat als arbeidersstad. Het nieuwe Manchester United thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. De zijkanten van het short zijn uitgerust met rode Adidas trademark strepen en verder staan de logo's van United en Adidas op de shorts. Opvallend is dat het short blauwe touwtjes bevat. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend zwart en worden versierd met zowel rode als witte details. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Depay, Rooney, Herrera, Blind, Mata, Rojo en Schweinsteiger. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United thuistenue 2015-2016. Check ook het nieuwe Manchester United uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016!

Manchester United thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen kopen in de online Manchester United shop of de Manchester United shop van Adidas.  Hier scoor je al direct een korting van 10% en kan je bovendien je Manchester United voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van Manchester United. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking. Bovendien is het mogelijk de officiële Premier League badges te bedrukken op de mouwen. Check ook het overzicht met beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!



Heb je een mening over het nieuwe Manchester United shirt? Deel het hieronder!

Manchester -united -thuisshirt -2015-2016

Manchester -united -voetbalshirt -thuis -2015-2016-adidas


United -thuisshirt -adidas -2015-2016