Manchester United presentatiepak 2020

Manchester United en adidas hebben afgelopen week het nieuwe presentatiepak voor 2020 onthuld. Dit pak wordt door The Mancunians alleen gedragen in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Het presentatiepak is het Manchester United trainingspak waarin we de spelers van United met name zien tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden. Zoals altijd bestaat het trainingspak uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Manchester United presentatiejack en trainingsbroek 2020

Qua design heeft het Manchester United presentatiepak alle kenmerken van het TIRO19 template. Dit komt tot uiting in de plaatsing van de drie strepen van adidas op de mouwen en de v-baan over de borst. De drie strepen van adidas zijn alleen op de mouwen aanwezig en lopen niet door over de schouders. Verder heeft het jack de iconische kleuren van de club. Het trainingsjack is rood met gele logo's van de club en adidas op de borst. De v-baan over de borst is ook rood en het logo van sponsor AON onder het United logo is zwart. AON staat niet op de tenues van het keurkorps van manager Ole Gunnar Solskjær. Op de tenues staat namelijk het logo van autofabrikant Chevrolet. Het trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken en de onderkant van het Manchester United trainingsjack is uitgerust met een tailleband, waardoor het jack perfect aansluit op het lichaam.

De presentatiebroek van het Manchester United presentatiepak voor 2020 is geheel zwart en bevat ook een v-band ter hoogte van de knieholtes. De logo's op de trainingsbroek zijn ook geel en bovendien is de trainingsbroek van United voorzien van twee zakken. De adidas trainingsbroeken worden ook weer gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de broek is ook weer uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen. De pakken zijn door adi ook weer uitgerust met de Climalite technologie, waardoor je dit pak perfect kunt dragen tijdens trainingen of in je vrije tijd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe United presetantiepak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Rashford, Fred, James, Maguire, Martial, Wan-Bissaka en andere sterspelers. In dit pak wordt dus niet getraind, hiervoor heeft adidas het Manchester United 2020 trainingspak uitgebracht.

Rood Manchester United 2020 presentatiepak bestellen

Het Manchester United presentatiepak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. De prijs van het trainingsjack is € 64,95 voor kinderen en € 74,95 voor volwassenen. De trainingsbroek is voor kinderen € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Check ook andere Manchester United pakken in deze shops!

Bestel het nieuwe trainingspak van Manchester United exclusief in deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester United presentatiepak 2020