Manchester United presentatiepak 2019-2020

Manchester United en adidas hebben vandaag naast het nieuwe trainingspak ook het presentatiepak voor 2019-2020 uitgebracht. Het presentatiepak is het pak dat de spelers van The Mancunians vooral dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden dit seizoen. Bovendien wordt het pak gedragen wanneer de pers te woord wordt gestaan na afloop van de wedstrijd. Vaak draagt een deel van de technische of medische staf ook het presentatiepak tijdens de wedstrijden. Alle adidas trainingspakken en presentatiepakken zijn dit jaar geïnspireerd door het adidas TIRO template. Dit betekent dat de pakken qua design allemaal hetzelfde zijn. Alleen de kleur en logo's zijn anders.

Manchester United presentatiejack en trainingsbroek 2019-2020

Om direct verwarring te voorkomen: in het presentatiepak wordt door Manchester United niet getraind. Het pak is ook gemaakt van een iets dikker polyester, welke minder geschikt is om in te trainen. Qua kleuren is het presentatiepak hetzelfde als het trainingspak, waar dus wel in getraind wordt. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van het presentatiepak van Manchester United is geheel blauw en wordt gekenmerkt door de iets donkerder blauwe v-baan over de borst. Deze loopt bovendien door naar de oksels. Het trainingsjack is verder uitgerust met een doorlopende rits en de drie strepen van adidas staan op de schouders en mouwen in het zwart. De logo's van adi en Manchester United op de borst zijn geel en onder het logo van de club van trainer Solskjaer staat het logo van AON in het wit. De verzekeringsmaatschappij was in de periode 2010-2014 shirtsponsor van de Premier League club en staat sinds de zomer van 2014 alleen op de trainingskleding van United. Het presentatiejack van United is verder uitgerust met twee zakken. De onderkant van het jack bevat een band, welke ervoor zorgt dat het jack strak om het lichaam valt.

De presentatiebroek van het Manchester United pak is zwart met aan de zijkanten zilveren adidas strepen. De trainingsbroek bevat dit seizoen ook gele accenten en deze zijn te vinden in een streep aan de achterkant van de trainingsbroek en in de logo's van de club en adidas op de pijpen. De trainingsbroek bevat verder de gebruikelijke details. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen. De trainingsbroeken van adidas hebben dit seizoen de zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek ook strak om de enkels en kuiten valt. Alle pakken van het Duitse sportmerk zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Manchester United presentatiepak voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Wan-Bissaka, James, Alexis, Rashford, Lukaku en andere spelers.

Manchester United presentatiepak 2019-2020 kopen

Het nieuwe blauw/zwarte Manchester United presentatiepak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Het trainingsjack en de trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor kinderen is het jack € 69,95. De broeken zijn voor kinderen € 49,95 en in volwassen maten € 54,95. Check ook andere United producten in de onderstaande winkels.

Bestel het nieuwe presentatiepak van Manchester United exclusief in deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester United presentatiepak 2019-2020