1 augustus 2015

Manchester United presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe presentatiepak van Manchester United voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Manchester United en de nieuwe kledingsponsor Adidas. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van het nieuwe thuisshirt, keepersshirt en andere items uit de nieuwe trainingslijn van de club. Het nieuwe presentatiepak wordt door sterren als Blind, Schneiderlin, Depay, Herrera, Mata, Rooney, Schweinsteiger en alle ander spelers van de club gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Het pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijd, om deze reden wordt het pak ook wel het Manchester United buspak of hotelpak genoemd. In het presentatiepak wordt dus niet getraind door de spelers van United.

Blauwe Manchester United presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Manchester United presentatiepak is overwegend blauw en bevat bovendien rode accenten uit de clubkleuren van The Mancunians. Het trainingsjack van het pak is geheel blauw en is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template, zoals dat ook bijvoorbeeld bij het presentatiepak van Ajax en Real Madrid het geval is. Dit template wordt gekenmerkt door de dunne verticale lijntjes over de borst van het trainingsjack en de twee horizontale banen aan de onderkant van het jack. Deze banen zijn rood en donker blauw. Verder bevat het jack fel rode Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook de logo's van Adidas, Manchester United en AON op de borst zijn fel rood. Hoewel Chevrolet als shirtsponsor op de voetbalshirts van Manchester United staat, staat AON als sponsor op alle trainingskleding. AON is al sinds 2009 verbonden aan de club. Van 2009 tot 2014 was het bedrijf hoofdsponsor van de club. Vanaf vorig seizoen staat AON op alle trainingskleding van de club. Verder is het trainingsjack van het Manchester United presentatiepak uitgerust met twee zakken. Het pak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten twee zakken. Bovendien is de broek uitgerust met drie rode Adidas strepen en staan de logo's van de club en Adidas op de broek. Verder is de trainingsbroek aan de onderkant uitgerust met ritsen. De presentatiepakken van United bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke een ventilerend effect heeft. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester United presentatiepak, welke de sterren van het keurkorps van Louis van Gaal zullen dragen gedurende 2015-2016.

Manchester United presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester United presentatiepak 2015-2016 kan je in verschillende shops kopen. Check hieronder waar! Het presentatiepak is zowel voor volwassenen als voor kinderen te beschikbaar. De prijs van het Manchester United presentatiepak in volwassen maten is € 109,95 en de prijs van het presentatiepak in kindermaten is € 90. Check ook de beschikbare Manchester United producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending

Koop het pak in volwassen maten en voor kinderen in de officiële Manchester United Adidas shop

en hier voor volwassenen in de Manchester United voetbalshop!

Manchester -united -presentatiepak -2015-2016-adidas